Antena Meniu Search
x

PNRR va fi aprobat în curând. Ce mesaj i-a transmis preşedinta Comisiei Europene lui Dacian Cioloş, pe fondul crizei din coaliţia de guvernare

Dacian Cioloş a avut o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care a discutat despre marile teme de pe agenda europeană înainte de discursul despre starea Uniunii.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 13.09.2021, 23:02

Dacian Cioloş a avut o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen
Dacian Cioloş a avut o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen - Facebook Dacian Cioloş

Liderul grupului Renew din Parlamentul European, Dacian Cioloş, a precizat că, în ciuda crizei politice din coaliţia de guvernare din România, Ursula von der Leyen i-a transmis că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru România va fi aprobat în curând.

"În ceea ce priveşte România, am asigurat-o pe preşedinta Comisiei că USR PLUS rămâne consecvent în apărarea reformelor promise şi decise la nivelul coaliţiei de guvernare şi că sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeaşi coaliţie, dar mai decişi.

De asemenea, m-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă şi va fi aprobat în curând, pentru că multe dintre reforme sunt finanţate prin acest instrument", a scris Cioloş, pe Facebook.

Ce teme au mai abordat Dacian Cioloş şi Ursula von der Leyen

Potrivit lui Dacian Cioloş, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la la Strasbourg au fost abordate şi teme precum imunizarea populaţiei sau situaţia din Afganistan.

"Am avut astăzi, la Strasbourg, o întâlnire cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care am discutat despre marile teme de pe agenda europeană înainte de discursul despre starea Uniunii: necesitatea ca Uniunea Europeană să facă în continuare eforturi pentru a ajuta şi alte state să imunizeze populaţia împotriva SARS-CoV-2, nevoia de coordonare mai bună a apărării europene având în vedere ce s-a întâmplat în Afganistan şi despre cum cetăţenii din toate statele membre pot să contribuie mai bine la schimbările pe care ni le dorim în UE prin Conferinţa privind Viitorul Europei", a precizat Cioloş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » PNRR va fi aprobat în curând. Ce mesaj i-a transmis preşedinta Comisiei Europene lui Dacian Cioloş, pe fondul crizei din coaliţia de guvernare