Antena Meniu Search
x

Premierul Ciucă, vizită oficială în Republica Moldova. Întâlnire crucială cu Maia Sandu și Dorin Recean

Premierul României, Nicolae Ciucă, este aşteptat astăzi într-o vizită oficială în Republica Moldova. Discuţiile vor viza criza energetică şi consolidarea relaţiilor bilaterale, dar şi provocările de securitate din regiune în contextul războiului din Ucraina. Întâlnirea are ca scop principal reafirmarea sprijinului acordat Republicii Moldova în realizarea reformelor şi în avansarea pe drumul său european.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 08:07

Vezi și

Premierul Nicolae Ciucă, însoţit de o echipă guvernamentală, efectuează joi o vizită oficială în Republica Moldova.

Urmează să aibă întâlniri cu preşedintele Maia Sandu, premierul Dorin Recean şi cu şeful Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu.

"Vom avea întâlniri bilaterale la nivelul doamnei preşedinte Maia Sandu, la nivelul omologului, domnul Dorin Recean, şi la nivelul preşedintelui Parlamentului, domnul Igor Grosu. Este o vizită prin care reconfirmăm consolidarea relaţiilor bilaterale şi, desigur, este o vizită prin care reconfirmăm sprijinul pe care România îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru parcursul european", preciza, miercuri, Nicolae Ciucă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Premierul Ciucă, vizită oficială în Republica Moldova. Întâlnire crucială cu Maia Sandu și Dorin Recean