Florin Cîţu: "Economia României, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani"

De Redactia Observator.
Publicat: 05.07.2021, 11:32.
Actualizat: 05.07.2021, 11:37

Florin Cîţu, premierul României, a postat un nou mesaj entuziasmant pe pagina personală de Facebook.

Florin Cîţu se declară încântat de evoluţia guvernului pe care îl conduce

Florin Cîţu se declară încântat de evoluţia guvernului pe care îl conduce

Facebook Florin Cîţu

Florin Cîţu se laudă, printre altele, că rata şomajului a scăzut constant în acest an, dar şi că "datorită activităţii bune a Guvernului pe care îl condus, economia României are cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani".

Redăm integral mesajul plin de optimism transmis de premierul Florin Cîţu: "Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunțat că rata șomajului în luna mai a ajuns la 5,5% și la cel mai mic număr de persoane în șomaj din martie 2020. O economie în care cresc investițiile și salariile este o economie în care crește numărul locurilor de muncă (în mediul privat). Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani".

Citește și:

Reacţiile fanilor lui Cîţu nu au fost dintre cele aşteptate

Mesajul transmis de premierul Florin Cîţu a adunat sute de reacţii şi comentarii în cele câteva zeci de minute de când a fost postat, însă reacţiile nu au fost tocmai dintre cele pe care premierul le aştepta.

"Datele astea statistice sunt mânărite de toate guvernele României. Duduie economia schizoidule... doar nu o să recunoașteți că aveți o guvernare de ... " sau "Cât ne mai jigniți inteligenţa cu astfel de mesaje? Coboară, te rog, printre noi, dragă domnule premier. Întreabă-ne și pe noi cum trăim și scutește-ne de laude de sine" sunt doar două dintre mesajele postate de cei care au citit mesajul transmis de premierul Florin Cîţu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.