Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu: "Economia României, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani"

Florin Cîţu, premierul României, a postat un nou mesaj entuziasmant pe pagina personală de Facebook.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 11:37

Florin Cîţu se declară încântat de evoluţia guvernului pe care îl conduce
Florin Cîţu se declară încântat de evoluţia guvernului pe care îl conduce - Facebook Florin Cîţu
  • Premierul Florin Cîţu este încântat de evoluţia guvernului pe care îl conduce.

Florin Cîţu se laudă, printre altele, că rata şomajului a scăzut constant în acest an, dar şi că "datorită activităţii bune a Guvernului pe care îl condus, economia României are cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani".

Redăm integral mesajul plin de optimism transmis de premierul Florin Cîţu: "Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunțat că rata șomajului în luna mai a ajuns la 5,5% și la cel mai mic număr de persoane în șomaj din martie 2020. O economie în care cresc investițiile și salariile este o economie în care crește numărul locurilor de muncă (în mediul privat). Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani".

Reacţiile fanilor lui Cîţu nu au fost dintre cele aşteptate

Mesajul transmis de premierul Florin Cîţu a adunat sute de reacţii şi comentarii în cele câteva zeci de minute de când a fost postat, însă reacţiile nu au fost tocmai dintre cele pe care premierul le aştepta.

"Datele astea statistice sunt mânărite de toate guvernele României. Duduie economia schizoidule... doar nu o să recunoașteți că aveți o guvernare de ... " sau "Cât ne mai jigniți inteligenţa cu astfel de mesaje? Coboară, te rog, printre noi, dragă domnule premier. Întreabă-ne și pe noi cum trăim și scutește-ne de laude de sine" sunt doar două dintre mesajele postate de cei care au citit mesajul transmis de premierul Florin Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu: "Economia României, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani"