Antena Meniu Search
x

VIDEO. Premierul Grindeanu, despre protestul TAXIMETRIŞTILOR. "Înțeleg nemulțumirile, dar..."

Premierul Sorin Grindeanu spune că înțelege nemulțumirile taximetriștilor, care au protestat miercuri în Piața Victoriei, precizând însă că Guvernul nu va aproba o ordonanță de urgență în acest caz, ci va elabora un proiect de lege, potrivit Agerpres.

- hepta

Premierul Sorin Grindeanu spune că înțelege nemulțumirile taximetriștilor, care au protestat miercuri în Piața Victoriei, precizând însă că Guvernul nu va aproba o ordonanță de urgență în acest caz, ci va elabora un proiect de lege, potrivit Agerpres.

"Ministrul pentru Dialog Social s-a întâlnit cu reprezentanții (...) asociației respective. (...) Nu Guvernul rezolvă chestiunile care țin de autorizații, de Ilfov, de București ș.a.m.d. (...) În schimb, înțeleg nemulțumirile legate de anumite reglementări din lege, dar (...) cred că dezbaterea publică e cea mai bună. A plecat o propunere de la Ministerul Transporturilor spre avizare către celelalte ministere. Eu le-am cerut, după ce am văzut minuta cadru semnată de ministrul Petrea cu cei de care vorbeam, să se facă dezbatere și în niciun caz nu dăm ordonanță. Facem un proiect de lege", a declarat Grindeanu, la Palatul Parlamentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit premierului, trebuie reglementate anumite lucruri, dar fără a încălca drepturile altora.

Întrebat dacă l-a luat prin surprindere protestul taximetriștilor de miercuri, șeful Guvernului a răspuns "Da".

Premierul Grindeanu a mai spus că, din cauza protestului, a fost nevoit să îl primească pe prim-ministrul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili, la Salonul Oficial al Aeroportului "Henri Coandă" și nu în curtea Palatului Victoria.

"În mod normal, primirea trebuia să fie în (...) curtea de la Guvern. Sigur că eu respect dreptul fiecăruia de a protesta. (...) Ieri a fost un protest al taximetriștilor pe diverse teme, unele care chiar nu au legătură cu Guvernul, dar având în vedere că vorbeam de o primire oficială, lucruri care țin de protocol de stat între cele două țări și care au fost convenite, am considerat necesar să mut această ceremonie la aeroport, Primăria Municipiului București dând autorizație în acea perioadă exact în fața Guvernului", a arătat șeful Guvernului.

Grindeanu a mulțumit totodată celor care s-au implicat în mutarea în timp "record" a ceremoniei de primire a omologului georgian la Aeroportul "Henri Coandă".

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri politice » VIDEO. Premierul Grindeanu, despre protestul TAXIMETRIŞTILOR. "Înțeleg nemulțumirile, dar..."