Antena Meniu Search
x

Premierul Grindeanu, impresionat de concertul One Love Manchester: "Așa arată solidaritatea" (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a distribuit pe Facebook un video de la concertul caritabil "One love Manchester", pe care îl descrie drept un exemplu de solidaritate.

Premierul Sorin Grindeanu a distribuit pe Facebook un video de la concertul caritabil "One love Manchester", pe care îl descrie drept un exemplu de solidaritate.

Mesajul postat pe Internet de premierul României este unul din momentele în care pe scenă se afla artistul Robbie Williams, care interpreta piesa Angels drept omagiu pentru victimele atentatului de la Manchester Arena.

Premierul României scrie în deschiderea postării: "Așa arată solidaritatea. Împreună, împotriva terorismului."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape 50.000 de oameni au fost prezenţi la show-ul organizat de cântăreaţa americană Ariana Grande şi echipa sa. 

Ariana Grande, Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams, Robbie Williams, Marcus Mumford şi Liam Gallagher au urcat pe scena evenimentul caritabil.

Un număr de 22 de persoane au murit şi alte 116 au fost rănite în atentatul care a avut loc pe Manchester Arena, după concertul susţinut de Ariana Grande.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Premierul Grindeanu, impresionat de concertul One Love Manchester: "Așa arată solidaritatea" (VIDEO)