Antena Meniu Search
x

Prima demisie în PSD, după pierderea alegerilor

Este prima demisie în PSD în contextul alegerilor din România

Este prima demisie în PSD în contextul alegerilor din România

Preşedintele executiv al PSD Maramureş, Călin Matei, a demisionat din funcţie, luni, spunând că aşa consideră normal, atât timp cât a pierdut alegerile în judeţ şi că nimeni nu anticipa o asemenea înfrângere.

"Am demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD Maramureş pentru că aşa am considerat eu că este normal, atâta timp cât ai pierdut alegerile la nivel de judeţ la modul la care a fost. Ca om cu responsabilitate politică în filiala judeţeană a PSD Maramureş, consider că este normal să îmi dau demisia", a declarat Călin Matei, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă putea face mai mult şi se putea obţine un număr mai mare de voturi pentru Victor Ponta, Călin Matei a afirmat că nimeni nu anticipa o asemenea înfrângere.

"Poţi să găseşti cauze multiple, dar un lucru e cert, oricine candida câştiga, aici nu s-a votat pentru individul Klaus Iohannis. Oricine candida în locul lui cred că ar fi câştigat", a afirmat Matei.

Acesta ocupa funcţia de preşedinte executiv al PSD Maramureş din anul 2012.

Klaus Iohannis a obţinut la alegerile de duminică, în judeţul Maramureş, 60,27%, în timp ce Victor Ponta a primit 39,72% din sufragii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Prima demisie în PSD, după pierderea alegerilor