Antena Meniu Search
x

Prima numire făcută de premierul interimar Nicolae Ciucă. Șef nou la Secretariatul Guvernului

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă a făcut prima sa numire și l-a instalat în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, pe Dragoș Condrea, după demisia lui Antonel Tănase.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.12.2020, 18:41

Prima numire făcută de premierul interimar Nicolae Ciucă. Șef nou la Secretariatul Guvernului
Prima numire făcută de premierul interimar Nicolae Ciucă. Șef nou la Secretariatul Guvernului - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Dragoș Condrea a fost director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.
  • Dragoș Condrea va avea rang de ministru.

„Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi (marți - n.r.) pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, se arată în comunicatul Guvernului.

Dragoș Condrea a fost director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Între 2002 și 2003 a fost director al Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru-Secretariatul General al Guvernului, iar între 2000 și 2002 a fost şef compartiment juridic al Bankcoop, scrie Mediafax.

În perioada 1998-1999 Condreaa era şef birou juridic la Bancorex S.A.-Sucursala Victoria, după ce, între între 1996 și 1998 a fost consilier juridic la Bancorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Prima numire făcută de premierul interimar Nicolae Ciucă. Șef nou la Secretariatul Guvernului