Antena Meniu Search
x

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-a vaccinat anti-Covid

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan s-a vaccinat cu prima doză împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut joi dimineață. 

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 10:32

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-a vaccinat anti-Covid
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-a vaccinat anti-Covid - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a confirmat joi, pentru Digi24, că s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19.

La sfârșitul lunii noiembrie, Nicușor Dan a anunțat că urmează să se vaccineze, după ce a făcut mai multe investigații medicale. Fiind întrebat de mai multe ori despre acest lucru, edilul a spus că a trecut prin boală şi că a așteptat decizia medicului și rezultatele investigațiilor medicale pentru a stabili dacă se imunizează.

„Am spus că trebuie să fac niște investigații, le-am făcut, și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a declarat Nicușor Dan în conferință de presă. „Mă voi vaccina după ce voi face un număr de teste pe care nu am apucat încă se la fac, pentru că există nişte urgenţe acum, care sunt mai importante pentru bucureşteni. (…) Am spus că mă voi vaccina”, a comentat primarul la începutul lunii noiembrie.

Pe 31 august, Nicuşor Dan a fost întrebat de jurnalişti, la conferinţa de presă de prezentare a bilanţului de 10 luni de la preluarea mandatului, de ce nu s-a vaccinat anti-COVID, el anunţând atunci că a trecut prin boală în luna mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-a vaccinat anti-Covid