Antena Meniu Search
x

Protest AUR în faţa Ministerului de Interne. Simion: "Să lase alegerile în pace, să nu dea foc la țară, să nu creeze haos"

Liderii AUR participă, marți, la dezbaterile organizate de MAI legate de ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor. „Și zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la țară, să nu creeze haos”, spune liderul formațiunii, George Simion, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 09:51

Protest AUR în faţa Ministerului de Interne. Simion: "Să lase alegerile în pace, să nu dea foc la țară, să nu creeze haos"
- Observator

„Vrem să vedem care este rațiunea acestor alegeri comasate, spun ei, anticipate spunem noi, făcute de frică. Au spus că vor economisi bani de la buget. Care sunt banii economisiți la buget? Pentru că până acum urma să avem patru zile de alegeri în România, acum, după date actuale, sunt tot patru zile de vot. Atunci care e rațiunea, frica pe care o aau ei, dacă asta e rațiunea, eu zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la țară, să nu creeze haos. (...) Nu putem avea încă zece ani cu Nicu și Marcel”, spune George Simion, înainte de a intra în sediul MAI.

El anunță că europarlamentarul Cristian Terheș va organiza miercuri un protest la Romexpo față de ceea ce PSD și PNL deja au decis: „Vor să o țină pe Ursula von der Leyen încă cinci ani la conducerea Comisie Europene. Nu cred că românii vor fi de acord cu asta”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Protest AUR în faţa Ministerului de Interne. Simion: "Să lase alegerile în pace, să nu dea foc la țară, să nu creeze haos"