Antena Meniu Search
x

PSD şi PNL s-au înţeles pe legea pensiilor. Marcel Ciolacu: "Intră în linie dreaptă în Parlament, susţinută de întreaga coaliţie"

Legea pensiilor. Premierul Marcel Ciolacu a precizat că, în şedinţa de luni a coaliţiei au fost clarificate toate aspectele privind noua lege a pensiilor, inclusiv cele referitoare la sursele de finanţare şi proiectul intră în linie dreaptă în Parlament, fiind susţinut de întreaga coaliţie.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 21:35

Marcel Ciolacu: Legea pensiilor intră în linie dreaptă în Parlament
Marcel Ciolacu: Legea pensiilor intră în linie dreaptă în Parlament - Guvernul României

Şeful Guvernului a spus că, împreună cu liderul PNL Nicolae Ciucă, a decis să depună un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale şi creşterea încasărilor la buget. De asemenea, prim-ministrul PSD a mai anunţat că începe şi construirea bugetului pe anul viitor şi în următoarele zile va avea întâlniri miniştrii Educaţiei şi Sănătăţii pentru a clarifica problemele ce ţin de salarizările aferente celor două domenii. Ciolacu a mai spus că întrevederi vor fi şi cu ministrul Agriculturii şi Mediului, pentru a stabili ultimele detalii privitoare la reorganizarea celor două ministere.

PNL şi PSD s-au înţeles pe legea pensiilor

"Toate aspectele legate de Legea pensiilor, inclusiv cele privitoare la sursele de finanţare, au fost clarificate în şedinţa Coaliţiei din această după-amiază. Prin urmare, Legea intră în linie dreaptă în Parlament, fiind susţinută de întreaga coaliţie. Totodată, am decis ca, împreună cu domnul preşedinte Ciucă, să depunem cât mai repede un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale şi creşterea încasărilor la buget. Îi asigur pe pensionari că ne vom ţine de cuvânt! Pensiile vor fi indexate, iar inechităţile eliminate prin recalculare!", a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook

De asemenea, "începem construcţia bugetului pentru anul viitor, urmând ca în următoarele zile să ne întâlnim cu miniştrii Educaţiei şi Sănătăţii pentru a clarifica problemele ce ţin de salarizările aferente celor două domenii", a mai anunţat premierul, potrivit news.ro.

"Tot săptămâna aceasta ne vom întâlni şi cu ministrul Agriculturii şi cu cel al Mediului pentru a stabili ultimele detalii privitoare la reorganizarea celor două ministere", a completat liderul PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » PSD şi PNL s-au înţeles pe legea pensiilor. Marcel Ciolacu: "Intră în linie dreaptă în Parlament, susţinută de întreaga coaliţie"