Antena Meniu Search
x

Rareș Bogdan a răbufnit: "Cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică"

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă, joi, într-o postare pe Facebook, că ieri a fost cea mai ruşinoasă zi de când a intrat în nenorocita asta de politică, în urmă cu 4 ani. "Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL. O mizerie fără seamăn!", spune liberalul, arătând că "vor muri politic în linişte, dacă continuă aşa". Astept in continuare să scoată capul de la cutie adevăraţii promotori si iniţiatori, să îşi ceară scuze sau pur şi simplu să îşi explice demersul, mai spune Rareş Bogdan, el arătând că pentru un om de rând, simplu, cu resurse modeste de existenţă, pragul de 9.000 lei este mare.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 13:24

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan a răbufnit: "Cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică" - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta (arhivă)

"Ieri a fost cea mai RUŞINOASĂ zi de când am intrat în nenorocita asta de politică, în urmă cu 4 ani. Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL. O mizerie fără seamăn!", scrie Rareş Bogdan pe Facebook.

El continuă: "Culmea e că principalii promotori şi iniţiatori din cadrul Coaliţiei de Guvernare stau pitiţi şi tac ticălos. Unii au iniţiat si au insistat pe iniţiere, alţii au tăcut maiestuos si de neînţeles, doar ca sa fie linişteee!!!!! Să o ia naiba de linişte! Vom muri politic în linişte, dacă continuăm aşa! Unii au scris, iar soldăţeii de teracotă au executat. Răul a fost făcut". Eurodeputatul precizează că "la Bruxelles s-au aprins beculeţele roşii, din nou", transmite news.ro.

Rareș Bogdan, despre pragul de 9.000 de lei la abuz în serviciu: Foarte mare. Nesimţit de mare

"Societatea Civilă şi Presa au reacţionat nervos şi corect, înspăimântaţi pe bună dreptate. Un partid, plus un plecat din acel partid au fost readuşi pe teren pe o temă preferată, singura in care sunt antrenaţi sa combată. Toate acestea cu un popor destul de mimetic, care priveşte de câteva zile bune la ce se întâmplă in Israel si in Franţa. Moment perfect! Astept in continuare să scoată capul de la cutie adevăraţii promotori si iniţiatori, să îşi ceară scuze sau pur şi simplu să îşi explice demersul", afirmă el.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Şi încă ceva: pentru un om de rând, simplu, cu resurse modeste de existenţă, pragul de 9000 lei este mare! Foarte mare. Nesimţit de mare. Adică abuzul care produce o pagubă de 8999 lei nu mai este abuz? Faptul ca CCR se dovedeste încă o dată ticăloasă nu mai este o surpriză pentru nimeni. De două ori a anulat demersul tăierii pensiilor speciale în 2020, cu largul concurs al Avocatului Poporului, apoi a introdus obligativitatea unui prag la HOŢIE, un prag ce urmează a fi stabilit in Parlament. Tare! Excepţional. Ca la noi, la nimenea", comentează Rareş Bogdan.

Liderul PNL premierul Nicolae Ciucă, a anunţat susţinerea liberalilor pentru pragul de 9.000 de lei la infracţiunea de abuz în serviciu propus de Ministerul Justiţiei, precizând că liderul deputaților PNL Gabriel Andronache a fost mandatat să susţină acest amendament la Cameră. Un anunţ similar a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Rareș Bogdan a răbufnit: "Cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică"