Meniu
Search
x

"Războiul subteran" din PNL. Un primar din Suceava reclamă că toţi susţinătorii lui Orban au fost eliminaţi din delegaţia de la Congres: "Doamne, iartă-l, că nu ştie ce face"

Primarul comunei Bosanci din judeţul Suceava, Miron Neculai, reclamă, sâmbătă, că toţi susţinătorii lui Ludovic Orban au fost eliminaţi din delegaţia de la Congres. "Doamne, iartă-l, că nu ştie ce face", a transmis primarul, notează news.ro.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 16:43

”Domnule Preşedinte Klaus Iohannis, domnule Preşedinte Al Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban şi stimaţi membri ai PNL, cu regret vă anunţ că astăzi la Suceava preşedintele Organizaţiei Judeţene Gheorghe Flutur, încins în ,,Festivalul dictaturii” , nu cel al democraţiei, cum îl numea într-un discurs la Iaşi, a eliminat din delegaţia pentru Congresul Naţional Liberal din 25 Septembrie toţi simpatizanţii domnului Orban şi a interzis prezenţa unor preşedinţi de organizaţii locale de a participa la moţiune”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Primarul comunei Bosanci din judeţul Suceava, Miron Neculai. 

Acesta îi transmite lui Gheorghe Flutur că, potrivit Statutului PNL, ”PNL urmăreşte respectarea valorilor universale ale libertăţii şi demnităţii umane, a principiilor democraţiei constituţionale, asigură dreptul la libera exprimare şi la consolidarea democraţiei”.  ”Fără discriminări sau privilegii, membri PNL, pot să îşi exprime liber opiniile cu privire la opţiunile politice ale partidului, la activitatea organismelor de conducere ale acestuia şi a reprezentanţilor partidului în funcţii numite sau alese, să aleagă, să candideze şi să fie aleşi.(ART.24). Acest drept a fost luat nu numai unor simpli membri, ci şi unor preşedinţi de organizaţii care au obţinut în jur de 70 % la alegerile prezidenţiale şi locale! Doamne, iartă-l că nu ştie ce face”, a mai scris primarul.  

Congresul PNL are loc în 25 septembrie. Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că la Congresul PNL delegaţii sunt îndemnaţi să facă poză cu buletinul de vot şi cu cartea lor de identitate, transmiţându-le celor care vor să pună la cale acest lucru că nu vor putea controla niciun vot şi delegaţii nu vor accepta să voteze la comandă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » "Războiul subteran" din PNL. Un primar din Suceava reclamă că toţi susţinătorii lui Orban au fost eliminaţi din delegaţia de la Congres: "Doamne, iartă-l, că nu ştie ce face"

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman