Antena Meniu Search
x

Reacția lui Ludovic Orban, după anunțul premierului Florin Cîțu: Avem în faţă o competiţie frumoasă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că PNL este echipa sa, după ce premierul Forin Cîţu şi-a anunţat candidatura la şefia formaţiunii. ”Avem în faţă o competiţie frumoasă”, susţine Orban, preczând că ”PNL este un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România”.

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 10:56

Ludovic Orban, liderul PNL
Ludovic Orban, liderul PNL - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

”Din punctul meu de vedere, echipa mea este Partidul Naţional Liberal”, a declarat, duminică, Ludovic Orban, după ce premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL.

Întrebat dacă va rămâne preşedinte al Camerei Deputaţilor în orice condiţie, oricine va câştiga, Orban a afirmat: ”Sunt prevederi statutare care se aplică şi care stabilesc care sunt organismele statutare care iau decizii legate de susţinerea reprezentanţilor PNL în funcţii publice, iar acele decizii nu vor fi luate decât după Congres  de toţi aceia care vor fi aleşi în funcţii care le dau drept de reprezentare în organismele statutare”.

”Avem în faţă o competiţie frumoasă, avem în faţă o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele proiectele fiecăruia dintre candidaţi, astfel încât să arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umaă puternică, PNL este un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România”, a mai afirmat Orban.

Vicepreşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a anunţat, duminică, înaintea Consiliului Naţional al PNL în care se vor aproba calendarul alegerilor interne şi detaliile Congresului, că va candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii. Cîţu a afirmat că va câştiga, întrucât nu există altă variantă, iar PNL are nevoie de un suflu nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Reacția lui Ludovic Orban, după anunțul premierului Florin Cîțu: Avem în faţă o competiţie frumoasă