Antena Meniu Search
x

Reacția lui Ludovic Orban la moţiunea de cenzură cu care amenință PSD: ”Este o bulă de săpun”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, consideră că moţiunea de cenzură pe care Partidul Social Democrat doreşte să o depună în 14 iunie este "o bulă de săpun".

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 18:06

Reacția lui Ludovic Orban la moţiunea de cenzură cu care amenință PSD: ”Este o bulă de săpun”
Ludovic Orban, în Parlament - gov.ro

"O bulă de săpun. Trebuia şi ei să depună moţiune de cenzură. Ce să facă PSD? Oricum ar fi depus moţiune şi dacă nu era PNRR. Noi ne bucurăm că depun moţiunea de cenzură pe tema PNRR, pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante care sunt alocate în cadrul PNRR. Preşedintele României, reprezentanţii României au participat la elaborarea deciziei la nivel european pentru acest program excepţional, care va ajuta la relansarea economică a Europei şi a României", a transmis liderul PNL. 

Întrebat dacă PNRR este un pretext pentru depunerea acestei moţiuni, preşedintele PNL a răspuns: "Oricum ar fi depus moţiune".  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că formaţiunea va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul "eşecului" PNRR. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Reacția lui Ludovic Orban la moţiunea de cenzură cu care amenință PSD: ”Este o bulă de săpun”