Antena Meniu Search
x

Reacţia lui Victor Ponta după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare: "ar trebui să se retragă"

Victor Ponta reacţionează la condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea, în dosarul Bombonica. Fostul premier a transmis un mesaj pe Facebook.

Victor Ponta zâmbind în timpul unei întâlniri
Fostul Premier Victor Ponta la un eveniment, alături de comisarul Corina Creţu, în iulie 2015 - Hepta

Victor Ponta reacţionează la condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea, în dosarul Bombonica. Fostul premier a transmis un mesaj pe Facebook.

În mesajul său, Victor Ponta spune că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea partidului.

Cand ai o functie publica sunt lucruri mult mai importante decat cariera personala / eu am demisionat atunci cand am fost inculpat ( pe nedrept) ca sa salvez PSD, Guvernul si regulile de drept in societatea romaneasca / dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD , a Guvernului si a Romaniei.

Ps - exact pe 21 Iunie ( cu un an in urma ) toti pesedistii au fost traumatizati si umiliti de Liviu Dragnea sa voteze motiunea de cenzura contra Guvernului PSD Grindeanu/ iata ca justitia le spala azi rusinea de atunci!

Pe acelaşi subiect

And justice shall be done!, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor de la Protecţia Copilului Teleorman, supranumit şi Bombonica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Reacţia lui Victor Ponta după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare: "ar trebui să se retragă"