Antena Meniu Search
x

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București, a anunțat că are Covid-19

Robert Negoiță, candidatul Alianței Pro București 2020 la Primăria Sectorului 3, a anunțat pe Facebook că a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19 și a făcut un apel la toți cei cu care a interacționat să fie atenție la orice posibil simptom sau chiar să se testeze.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 26.08.2020, 15:04

Robert Negoiță are Covid-19
Robert Negoiță a fost diagnosticat pozitiv cu SARS-CoV-2 - Hepta / Mediafax Foto / Andreea Alexandru
  • Robert Negoiță s-a simțit rău marți seară, acuzând dureri de cap
  • Robert Negoiță spune că a primit un tratament pe care îl va urma

Primarul Robert Negoiță a anunțat că a început să se simtă rău marți seară și că în urma testului efectuat azi a aflat că are Covid-19.

Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare”, a scris Robert Negoiță pe Facebook.

Robert Negoiță a făcut un apel la cei cu care a intrat în contact să se testeze dacă au suspiciuni că ar putea fi, de asemenea, infectați. 

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a mai scris candidatul Alianței Pro București 2020.

Alegeri locale 2020. Robert Negoiță, candidatul Alianței Pro București 2020 la Sectorul 3

Victor Ponta și Robert Negoiță au bătut palma pentru o alianță între cele două partide pe care le reprezintă. Astfel, la alegerile locale anunțate în septembrie, „Alianța Pro București 2020” va propune candidați comuni.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, anunțase, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie, după numeroasele dezamăgiri trăite ca membru de partid, în ultimii 5 ani. 

Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă. Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD”, scria Robert Negoiță, pe Facebook, la începutul lunii iulie.

Negoiță spunea că deși Dragnea a plecat, în PSD au rămas ”căpușe însetate de sânge, putere și întuneric, ce parazitează partidul”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București, a anunțat că are Covid-19