Antena Meniu Search
x

Video S-au aflat motivele care au dus la îndepărtarea Dianei Şoşoacă din AUR

Rebeliune, trădare şi limbaj de mahala! Sunt acuzaţiile aduse senatoarei Diana Iovanovici Şoşoacă de foştii colegi de partid şi care au stat la baza deciziei de a-i retrage sprijinul politic. De cealaltă parte, avocata are propria versiune - a fost agresată de un coleg, iar partidul AUR nu mai este cel pentru care a luptat în campania electorală.

de Redactia Observator

la 11.02.2021, 20:47

Vezi și
  • Diana Şoşoacă rămâne senator independent, după ce a fost dată afară din AUR.
  • S-a aflat ce cuprinde declaraţia de avere a Dianei Şoşoacă.

Un mesaj transmis de colegul ei, Sorin Lavric, a fost picătura care a umplut paharul în Alianţa pentru Unirea Românilor. Diana Şoşoacă susţine că a fost dată afară pentru că vorbea prea mult, după o dispută cu un coleg de partid, Sorin Lavric.

Diana Şoşoacă: I-am spus lui Sorin Lavric, lasă-mă că am chestii foarte importante de spus, cu vaccinarea, cu nu ştiu ce. "Tu vorbeşti tot timpul, vorbesc şi eu", Sorin Lavric s-a repezit la mine. Acum şi-a demonstrat misoginismul. Eu i-am luat apărarea spunând că eu nu am probleme cu el pentru că eu sunt femeia bărbat-bine.

Sorin Lavric a fost dat afară din Uniunea Scriitorilor, după ce au apărut în spaţiul public citate misogine din operele sale în care susţine că bărbații nu caută în femei "deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea".

Dan Tănasă, AUR: Doamne fereşte! Noi vorbim aici de un intelectual. Domnul Sorin Lavric este un intelectual absolut respectabil care nu doar că nu ar... dar şi tonul vocii domnului Lavric este, cum să zic eu, la o discuţie abia îl auzi. Este ridicol să blamezi misoginismul când tu dai cu noroi în fostele tale colege. 

Sorin Lavric, senator AUR: Ea nu îşi dă seama că moraliceşte şi uman vorbind aduce un damf de mahala în Senatul României. Ne-a îngrozit pe toţi, de ajunsesem să ne fie ruşine că face parte din partidul nostru. Are această tentă de ţoapă şi de mahalagioaică din cauza căreia face gol în jurul ei. 

Un alt episod care i-a adus senatoarei o bilă neagră a fost petrecerea cu lăutari, organizată de ziua soţului. 

Diana Şoşoacă: Şi tot pentru că suntem live pe Facebook, vrem să facem o dedicaţie domnului Raed Arafat. Noi suntem români, noi suntem aici pe veci stăpâni.

Declaraţia de avere a Dianei Şoşoacă

Diana Iovanovici Şoşoacă a devenit cel mai vocal politician al momentului după ce, anul trecut, mai multe partide mici, printre care şi Partidul Neamului Românesc din care face parte, s-au aliat sub un singur nume pentru a candida la alegerile parlamentare. Avocata s-a făcut remarcată pentru că a refuzat să poarte mască, inclusiv în Parlament.

Diana Şoşoacă: Este o adeverinţă medicală care mă exceptează de la purtatul măştii. 

Dar şi pentru firea bătăioasă. A încercat să intre cu forţa în mai multe spitale COVID, dar şi în Ministerul Sănătăţii.

În declaraţie de avere, Diana Şoşoacă a trecut patru terenuri, două apartamente, o casă de vacanţă, o maşină şi obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro. Deşi a fost dată afară din AUR, va rămâne senator independent şi îşi va păstra şi privilegiile, însă va pierde şefia Comisiei pentru cercetarea abuzurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » S-au aflat motivele care au dus la îndepărtarea Dianei Şoşoacă din AUR