Antena Meniu Search
x

Video Scandal de milioane în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Un consilier, contracte de 500.000 de euro într-o singură zi

Scandal în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, după ce firma unui consilier a câştigat contracte în valoare de 500 de mii de euro, într-o singură zi. Deşi susţinea că nu este vinovat de vreo ilegalitate sau incompatibilitate, consilierul şi-a dat demisia în urmă cu puţin timp. 

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 01.11.2023, 14:41

Vezi și

Este un nou scandal la Ministerul Investiţilor şi Proiectelor Europene, mai exact un conslier superior din acest minister a avut contracte prin firma pe care o are în valoare de multe milioane de euro. Într-o singură săptămână, acest consilier a reuşit să încheie contracte de consultanţă de aproape 715.000 de euro, respectiv 3.5 milioane de lei.

Contracte de 500.000 de euro într-o singură zi

Această firmă a fost înfiinţată în 2019, iar în 2022 figura fără niciun angajat. De altfel, acest consilier şi-a dat demisia în această dimineaţă, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene spunea că va fi dat afară dacă nu îşi dă demisia. Nu ar fi conflict de interese în acest caz, spun specialiştii, însă este un vinovat moral pentru ceea ce se întâmplă.

De asemenea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, spune că va veni cu o propunere legislativă, pentru a nu mai exista situaţii de acest gen în minister. Această Ordonanţă de Urgenţă ar urma să fie gata săptămâna viitoare şi adoptată în Guvern.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Scandal de milioane în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Un consilier, contracte de 500.000 de euro într-o singură zi