Meniu
Search
x

Secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, prins băut la volan, la orele dimineţii. Oltean Csongor şi-a dat demisia

Oltean Csongor, secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, şi-a dat demisia după ce a fost prins de conducând sub influenţa alcoolului.

De Cornel Preda la 04.06.2021, 12:31

Oltean Csongor a anunţat pe Facebook că a fost oprit de poliţie în această dimineaţă şi a fost găsit sub influenţa alcoolului, motiv pentru care şi-a depus demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

"Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului", a scris Oltean Csongor. 

Postarea vine la doar câteva ore după ce Csongor anunţase, tot pe Facebook, că a inițiat o colaborare cu Școala Națională De Studii Politice și Administrative – Facultatea de Administrație Publică pentru crearea primului Program de Masterat în Domeniul Tineretului.

În urmă cu mai puţin de o zi, Oltean Csongor anunţa pe Facebook că este în funcţie de 100 de zile şi că în următoarea perioadă, pe pagina sa oficială, va prezenta detalii despre activitatea sa. De atunci, a mai avut două postări: una referitoare la consultări pe problematica tineretului şi cea în care îşi prezenta demisia.

Reacţia lui Kelemen Hunor

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o şi i-am transmis-o premierului”, a anunţat vineri vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR.

Coform lui Kelemen Hunor, gestul lui Oltean Csongor "este inacceptabil", iar el şi-a asumat răspunderea pentru acesta. "Nu intenţionăm să facem alte comentarii în acest caz", a mai precizat Kelemen Hunor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, prins băut la volan, la orele dimineţii. Oltean Csongor şi-a dat demisia

Breaking News

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un...

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient