Antena Meniu Search
x

Secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, prins băut la volan, la orele dimineţii. Oltean Csongor şi-a dat demisia

Oltean Csongor, secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, şi-a dat demisia după ce a fost prins de conducând sub influenţa alcoolului.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 04.06.2021, 12:31

Oltean Csongor, fost secretar de stat în MTS, stând la un birou în timpul unei şedinţe de lucru
Oltean Csongor, fost secretar de stat în MTS - Facebook Oltean Csongor

Oltean Csongor a anunţat pe Facebook că a fost oprit de poliţie în această dimineaţă şi a fost găsit sub influenţa alcoolului, motiv pentru care şi-a depus demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

"Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului", a scris Oltean Csongor. 

Postarea vine la doar câteva ore după ce Csongor anunţase, tot pe Facebook, că a inițiat o colaborare cu Școala Națională De Studii Politice și Administrative – Facultatea de Administrație Publică pentru crearea primului Program de Masterat în Domeniul Tineretului.

În urmă cu mai puţin de o zi, Oltean Csongor anunţa pe Facebook că este în funcţie de 100 de zile şi că în următoarea perioadă, pe pagina sa oficială, va prezenta detalii despre activitatea sa. De atunci, a mai avut două postări: una referitoare la consultări pe problematica tineretului şi cea în care îşi prezenta demisia.

Reacţia lui Kelemen Hunor

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o şi i-am transmis-o premierului”, a anunţat vineri vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR.

Coform lui Kelemen Hunor, gestul lui Oltean Csongor "este inacceptabil", iar el şi-a asumat răspunderea pentru acesta. "Nu intenţionăm să facem alte comentarii în acest caz", a mai precizat Kelemen Hunor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, prins băut la volan, la orele dimineţii. Oltean Csongor şi-a dat demisia