Antena Meniu Search
x

Simona Halep, gesturi care ar putea s-o coste zeci de mii de euro. S-a întâmplat în timpul meciului de infarct cu Angelique Kerber (Video)

Simona Halep ar putea fi amendată de organizatorii Australian Open pentru indicaţiile primite din tribună de la Darren Cahill, în timpul meciului cu Kerber.

Simona Halep, gesturi care ar putea s-o coste zeci de mii de euro. S-a întâmplat în timpul meciului de infarct cu Angelique Kerber (Video)

Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin, ar putea fi amendată de organizatorii turneului Australian Open pentru indicaţiile primite din tribună de la Darren Cahill, în timpul meciului cu Angelique Kerber, pe care românca l-a câştigat cu 6-3, 4-6, 9-7. 

Gesturile făcute de antrenorul Darren Cahill, prin care i-a transmis Simonei să se concentreze și să nu mai vocifereze, ar putea fi penalizate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Organizatorii de la Australian Open ar putea considera că Simona Halep şi Darren Cahill doi au încălcat regulile turneelor de Mare Șlem, în care antrenorii nu au voie să comunice cu elevii.

 Potrivit gsp.ro, există precedente. Adolescenta de 15 ani din Ucraina, Marta Kostyuk (521 WTA), a fost amendată cu suma record de 25.000 de dolari din cauza sfaturilor primite de la antrenor în timpul partidei din turul secund, câştigată în faţa Oliviei Rogowska, scor 6-3, 7-5.

Iar Dominika Cibulkova a primit și ea o amendă de 3000 de dolari pentru aceeași culpă.

Reamintim că Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open, după ce a învins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germană Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21.

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10.30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Simona Halep, gesturi care ar putea s-o coste zeci de mii de euro. S-a întâmplat în timpul meciului de infarct cu Angelique Kerber (Video)