Antena Meniu Search
x

Foto Statuie cu Superman lovindu-se cu capul de asfalt, pe holul Parlamentului, în ziua moţiunii de cenzură împotriva lui SuperCîţu

O machetă cu Superman prăbuşindu-se a fost adusă de PSD la intrarea în sala de plen a Parlamentului, în ziua în care se dezbate şi se votează moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 05.10.2021, 10:37

Social-democraţii îl ironizează pe Florin Cîţu în ziua moţiunii de cenzură împotriva Guvernului. După ce Florin Cîţu s-a prezentat drept "SuperCîţu" în câteva postări pe reţelele de socializare, PSD a adus în ziua votului o machetă a lui Superman în cădere liberă, zdrobindu-se cu capul de asfalt.

Recuzita va fi amplasată în faţa sălii de plen de la Camera Deputaţilor, pe unde vor intra parlamentarii şi membrii Guvernului.

”Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe "cel-mai-fantastic" premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moţiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludenţă îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii. Silit de împrejurări, "superman" Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat (cum lasă de înţeles şi fotografia alăturată). Ironia sorţii: totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educaţiei (5 octombrie), despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care ”trebuie să o încheiem”. După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioţilor săi, Cîţu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o ţară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a scris deputatul Dragoş Benea pe Facebook. 

Florin Cîţu a pozat în Superman în luptele din PNL şi coaliţie

Pe acelaşi subiect

Declaraţia lui Raed Arafat face o trimitere, directă sau indirectă, către premierul României. Florin Cîțu a postat la începutul lunii septembrie, pe contul său de Instagram, după amânarea votului pentru moțiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR, un story în care apare în ipostază de Superman.

Şi după ce şi-a savurat victoria din alegerile interne din PNL, premierul a făcut selfie-uri cu cei care l-au susţinut, a filmat şi a pozat din nou în SuperCîţu pe Instagram.

Întrebat de ce se crede Superman, Florin Cîţu a precizat că speră că a fost o glumă apreciată.

"Era o glumă. Eu sper că a fost o glumă apreciată. Era dar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ, era normal să revin astăzi cu această... Sper că s-a înţeles că este doar o glumă şi nimic altceva", a spus Florin Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Statuie cu Superman lovindu-se cu capul de asfalt, pe holul Parlamentului, în ziua moţiunii de cenzură împotriva lui SuperCîţu