Antena Meniu Search
x

Video Liberalii au ales: SuperCîţu, noul şef al PNL. La congres, doar bătăile fizice au lipsit. În rest, a fost un circ total

SuperCîţu a învins! Este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal. La congres, doar bătăile fizice au lipsit. În rest, a fost un circ total. Susținătorii lui Ludovic Orban l-au sfidat pe preşedintele Klaus Iohannis şi l-au huiduit și l-au întrerupt pe Cîţu pe tot parcursul discursului. Deznodământul a fost cel aşteptat - Ludovic Orban nu a reuşit să obţină decât 40 la sută din voturile colegilor săi de partid, iar Florin Cîţu a pozat iar în Superman, pe Instagram.

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 09:32

Vezi și

Caracterul se vede la victorii.

Florin Cîţu a demonstrat încă o dată că nu îl dă modestia afară din casă.

Reporter: "V-aţi aşteptat la un astfel de scor?"

Florin Cîțu: "Bineînţeles!"

Pe acelaşi subiect

Şi după ce şi-a savurat victoria, premierul a făcut selfie-uri cu cei care l-au susţinut, a filmat şi a pozat din nou în SuperCîţu pe Instagram.

Ludovic Orban s-a recunoscut învins: "Îl felicit pe Florin Cîţu pentru alegerea ca preşedinte al PNL!". Fostul preşedinte al liberalilor i-a declarat însă război preşedintelui Klaus Iohannis şi a anunţat că demisionează şi de la conducerea Camerei Deputaţilor.

"Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. Vreau să vă anunţ de pe acum că demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni, la prima oră, pe masa preşedintelui ales, Florin Cîţu", a declarat Orban.

Circ la Congresul PNL

Înainte de anunţarea rezultatului, însă, a fost circ la Congresul PNL.

"Demisia, demisia, demisia!

Orban, Orban, Orban!"

Nici n-a apucat să deschidă gura preşedintele, că tabăra Orban, mai vocală a erupt în scandări. Sfidarea la scenă deschisă a continuat până când Klaus Iohannis şi-a încheiat discursul. 

"Viitorul președinte al Partidului Național Liberal va avea o misiune foarte, foarte grea", a declarat Klaus Iohannis, în timp ce sala striga: "Orban, Orban, Orban!".

Tonul sfidător a fost dat de Ludovic Orban, care s-a uitat în telefon în timp ce preşedintele şi a ţinut discursul şi nu l-a aplaudat când echipa pro-Cîţu a izbucnit în urale timide. 

Premierul și-a susținut moțiunea în huiduieli, urlete şi fluierături ca pe stadion

A fost doar încălzirea pentru susţinătorii lui Ludovic Orban. Au arătat ce pot cu adevărat când au luat cuvântul Florin Cîţu şi echipa lui. Premierul a rămas fără voce după ce s-a văzut nevoit să îşi susţină moţiunea în huiduieli, urlete şi fluierături ca pe stadion. 

Când i-a venit rândul, Ludovic Orban şi-a ţinut fanii bine sub control. Sala l-a ascultat în linişte deplină: "Azi nu avem un premier şi un guvern cu care să ne putem mândri".

În ziua în care Capitala a depăşit 4 cazuri la mia de locuitori liberalii au uitat de distanţare. La vot s-a creat îmbulzeală. 4.870 de delegaţi s-au înghesuit să pună ştampilele pe candidatul preferat. Atât de bine s-au organizat că a fost nevoie de un lanţ uman ca să ţină puhoiul de alegători sub control. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri politice » Liberalii au ales: SuperCîţu, noul şef al PNL. La congres, doar bătăile fizice au lipsit. În rest, a fost un circ total