Antena Meniu Search
x

Stelian Ion: Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, dovada că aceasta a fost miza remanierii

Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, ca prima măsura în interimatul la Ministerul Justiției, reprezintă dovada cea mai clară că aceasta a fost miza principală a remanierii, afirmă fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, revocat miercuri seara din funcție.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 12:31

Stelian Ion: Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, dovada că aceasta a fost miza remanierii
Stelian Ion: Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, dovada că aceasta a fost miza remanierii - Mediafax Foto / Alexandru Dobre

„Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, ca prima măsura în interimatul la Ministerul Justiției, reprezintă dovada cea mai clară că aceasta a fost miza principală a remanierii”, transmite Stelian Ion.

Fostul ministru al Justiției acuză și schimbarea conducerii Direcției de avizare din cadrul Ministerului Justiției.

„Schimbarea de pe o zi pe alta a conducerii Direcției de avizare din cadrul MJ pentru a facilita obținerea avizului pentru PNDL 3, proiect care faciliteaza furtul din banii publici, și, probabil, a unor avize ulterioare, arată că Florin Citu nu are respect pentru lege și folosește aceleași metode abuzive pe care le foloseau odinioară cei pe care atâta i-a criticat public. Asta este realitatea tristă a acestor zile”, conchide Stelian Ion.

Premierul Florin Cîțu l-a revocat miercuri seara pe ministrul Justiției Stelian Ion, susținând că se opune reformelor.

Pe acelaşi subiect

„Acum câteva minute am trimis președintelui României cererea de revocare din funcția de Ministru de Justitie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reușit să se impună în coaliție, nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. De exemplu: desființarea secției speciale care nici dupa opt luni de mandat nu a fost desființată”, a declarat Florin Cîțu.

Formațiunea USR PLUS, decisă să meargă până la capăt cu moțiunea

USR PLUS se opune programului Anghel Saligny, despre care afirmă că este o mită electorală, și cere schimbarea premierului Florin Cîțu.

Dacian Cioloș îi invită pe parlamentarii liberali „care sunt în profund dezacord cu modul imoral de a proceda al premierului Cîțu” să semneze moțiunea de cenzură USR PLUS: „Știu că PNL-ului nu îi vine să creadă că vom merge până la capăt. Moțiunea USR PLUS există și merge mai departe”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Stelian Ion: Oprirea procedurii de selecție a procurorilor de rang înalt, dovada că aceasta a fost miza remanierii