Antena Meniu Search
x

Video Termoenergetica Bucureşti a început probele la cald, în Capitală. În ce condiții se dă drumul la căldură

După ce temperaturile au scăzut brusc zilele acestea, Compania Termoenergetica din Capitală a început azi-noapte primele probe la cald pentru ca bucureştenii să se bucure de căldură. Asociaţiile de proprietari care doresc însă să amâne furnizarea căldurii sunt nevoiţi să facă o cerere scrisă pentru a beneficia de o reducere la factura de energie.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 08:48

Vezi și

Termoenergetica Bucureşti a început deja probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală. Vă reamintesc faptul că instituţile care au solicitat acest lucru. Grădiniţe, şcoli sau spitale beneficiază deja de furnizarea agentului termic, însă asociaţile de proprietari care vor să amâne începerea acestei furnizări pot să facă o solicitare scrisă şi pentru a-şi scădea factura la energie termică pot beneficia de acestă amânare.

Termoenergetica Bucureşti a început deja probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală

Vă reamintesc faptul că furnizarea agentului termic va începe abia după ce trei nopţi consecutiv temperaturile medii între orele 20 şi şase dimineaţa vor scădea sub pragul de 10 grade Celsius. De asemena, numărul de telefon la care puteţi semnala anumite avarii este 031 9442 şi un număr de telefon gratuit 0800 820 002. De asemena există şi o aplicaţie care se numeşte Termoalert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Termoenergetica Bucureşti a început probele la cald, în Capitală. În ce condiții se dă drumul la căldură