Antena Meniu Search
x

Tinerele din PSD nu prea cunosc istoria partidului

Dureaza 30 de secunde sa-si asorteze pantofii cu geanta! Insa le trebuie mai mult timp atunci cind sunt sunt intrebate despre doctrina, ideologie sau social democratie.

Vezi și

Este vorba despre tinerele membre ale Partidului Social Democrat care isi gasesc mai greu cuvintele cind trebuie sa enumere presedintii pe care i-a avut partidul.

Tinerii social-democrati care au participat la Olimpiadele Comunicarii au vrut sa-si impresioneze sefii de partid cu maiestria discursului si cu bagajul de cunostinte. Doar ca au reusit sa se faca de ras.

Intrebati care au fost presedintii partidului, tinerii cu aspiratii de politicieni si-i amintesc doar pe Ion Iliescu si Mircea geoana. Unii au fost la un pas sa il mentioneze chiar si pe Crin Antonescu.

Atunci cand vine vorba despre modelele in politica, au o imagine clara asupra felului in care trebuie sa arate.

“Domnul viceprim-ministru, Liviu Dragnea este, din punctul meu de vedere, cel mai important”, a declarat o tanara social-democrata.

Toti participantii au fost angajti in echipa de comunicare a partidului. Si, ca si cum n-ar fi suficient, cei de pe primele locuri au fost rasplatiti cu tablete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Tinerele din PSD nu prea cunosc istoria partidului