Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu, COMPARAŢIE NEAŞTEPTATĂ privind manifestaţiile uriaşe împotriva Ordonanţei 13

Într-un mesaj postat pe Facebook, Traian Băsescu face o comparaţie între iunie 1990 şi cele de acum. E un progres ireversibil, a spus Băsescu.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Traian Băsescu face o comparaţie între iunie 1990 şi cele de acum. E un progres ireversibil, a spus Băsescu.

În mesajul său, Traian Băsescu laudă protestatarii care au ieşit în stradă, în aceste zile.

"Arc peste timp. De la Iunie 1990 la Februarie 2017.

În iunie 1990, Domnul Preşedinte Ion Iliescu mulţumea la ROMEXPO minerilor cu lămpaşe (nu cu telefoane) că au venit în Bucureşti şi au ciomăgit cu sârg şi incredibilă violenţă pe bucureştenii protestatari din Piaţa Universităţii, care cereau democraţie. Atunci, manipularea se făcea de profesionişti ai dezinformării prin TVR Liberă.

În februarie 2017, Domnul Preşedinte Klaus Iohannis mulţumea în PARLAMENT bucureştenilor cu telefoane (nu cu lămpaş) care au îndurat frigul pentru a demonstra paşnic, zile în şir, la Piaţa Victoriei, pentru a apăra principii democratice. Azi, oamenii s-au strâns chemându-se unii pe alţii pe facebook. 

Oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil", a scris Băsescu, în postarea sa pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu, COMPARAŢIE NEAŞTEPTATĂ privind manifestaţiile uriaşe împotriva Ordonanţei 13