Antena Meniu Search
x

Traian Basescu se pregătește să predea ștafeta la Cotroceni

La Cotroceni se fac bagaje, se şterge praful şi se pregateste garda pentru onorul de bun venit. Mai e o lună până la instalarea noului preşedinte

Vezi și

La Cotroceni se fac bagaje, se şterge praful şi se pregateste garda pentru onorul de bun venit. Mai e o lună până la instalarea noului preşedinte

Şeful de stat va primi de Craciun dosare şi întâlniri secrete, cel mai înalt grad de protecţie, misteriosul telefon cu 12 butoane şi întregul palat prezidenţial.

Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni pe 21 decembrie, ora 24. Are aşadar aproape o lună la dispoziţie să-şi strângă multele bagaje adunate în cei zece ani de mandat.

Preşedintele nou ales nu vine oricum la Cotroceni. Este întâmpinat de garda de onoare şi de predecesorul lui.

După întâmpinare, cei doi preşedinţi au o discutie între patru ochi in biroul prezidenţial şi isi impartasesc secrete numai de ei ştiute. Transferul de putere se face întotdeauna tete a tete.

Sunt luate în primire dosare fierbinţi, întâlniri secrete deja programate, se face instructajul pentru celebrul telefon negru cu 12 butoane de pe biroul prezidenţial şi se dă undă verde la reorganizarea administraţiei prezidenţiale.

Noul preşedinte va organiza administraţia după bunul plac. Îşi va alege un birou, îşi va aduce aproape consilierii, bucătarii, aghiotanţii şi medicul. Îşi va aduce la Cotroceni şi omul care va răspunde de imaginea lui.

O fi noul locatar şef cel mai emoţionat, dar nici angajaţii lui nu sunt departe. Mai ales că sunt peste 200 de salariaţi ai Administraţiei Prezidenţiale care din 22 decembrie vor avea alt şef.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Traian Basescu se pregătește să predea ștafeta la Cotroceni