Antena Meniu Search
x

Tudose şi Ciolacu i-au mâncat oul liberalului Florin Roman. Premierul şi vicele au făcut spectacol în Parlament, la dezbaterea moţiunii de cenzură

Circ oferit de parlamentari la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiată de liberali împotriva Guvernului Tudose.

Circ oferit de parlamentari la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiată de liberali împotriva Guvernului Tudose.

După ce a fost citită moţiunea, deputatul PNL Florin Roman a luat cuvântul în plenul Parlamentului aşezând la tribună ulei, ouă, lapte.

"Vorbesc în numele oamenilor simpli, al românilor care iubesc această ţară. Românii vă văd şi vă aud. O familie de oameni simpli m-a rugat astăzi să vin cu aceste produse în faţa dumneavoastră şi să vorbesc în numele lor", şi-a început discursul Roman.

"Un litru de lapte 4,10, acum, 5,10. (...) Un bugetar de la APIA m-a rugat să vă fac un cadou: un ou kinder cu surprize. L-a găsit la ofertă. El costă la ofertă aproape cât un ou de găină", a spus Florin Roman. 

Pe acelaşi subiect

"Aceasta e România reală", a conchis liberalul. 

Imediat, a venit şi replica premierului.

Tudose i-a reproşat lui Roman că "a luat alimentele unei familii sărace" pentru a le aduce la Parlament. 

"Asta e politica dumneavoastră, aveți grijă de români luându-le tot. Din păcate pentru dumneavoastră, o să mai stați departe de guvernare încă o perioadă lungă de timp”, a spus premierul.

Mihai Tudose a luat oul kinder oferit de liberal şi a mâncat jumătate. Cealaltă jumătate a fost mâncată de vicepremierul Marcel Ciolacu.

După ce a savurat ciocolata, premierul a aşezat ostentativ, la prezidiu, jucăria roz din interiorul oului kinder. Ulterior, Florin Roman i-a luat jucăria ...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Tudose şi Ciolacu i-au mâncat oul liberalului Florin Roman. Premierul şi vicele au făcut spectacol în Parlament, la dezbaterea moţiunii de cenzură