Antena Meniu Search
x

El a prevestit alipirea Crimeei la Rusia: "România va fi următoarea!"

Tom Clancy, un romancier american de succes, a publicat în ultimul său roman, "Command Authority", un scenariu care s-a petrecut întocmai. Acesta a prevestit alipirea peninsulei Crimeea la Rusia, iar următoarea ţară "care va cădea în plasa Rusiei" va fi România

"Roman Talanov, omologul meu din FSB conduce această însărcinare. Cred că, având controlul complet asupra activităţii serviciilor secrete ruseşti din străinătate, el îşi poate extinde influenţa şi începe destabilizarea naţiunilor din apropierea graniţelor. Rusia va invada Ucraina, probabil în câteva săptămâni. Ea va anexa Crimeea. De acolo, dacă nu va exista rezistenţă din partea Occidentului, ruşii vor prelua şi mai mult controlul asupra ţării, până la râul Dniepr", scrie Tom Clancy în romanul sau de acţiune. Cartea a fost publicată post-mortem, în decembrie 2013. La doar trei luni de la publicarea ei, chiar aşa s-a întâmplat: Crimeea a fost anexată Rusiei.

Scriitorul american, însă, nu se opreşte aici: "Odată ce acest lucru este împlinit, cred că Volodin se va concentra în a crea alianţe benefice din poziţia de putere, atât în alte ţări aflate la graniţă, cât şi în fostele state ale Pactului de la Varşovia. El crede că poate reîntoarce întreaga regiune sub controlul Kremlinului. Polonia, Republică Cehă, Ungaria, Bulgaria, România. Ele vor fi următoarele domino-uri care vor cădea în plasa Rusiei”

Acum, nu ne rămâne decât să vedem ce se va întâmpla în continuare.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » El a prevestit alipirea Crimeei la Rusia: "România va fi următoarea!"