Antena Meniu Search
x

Victor Ponta, evitat de social-democraţii din Gorj, la deschiderea anului şcolar: "Le e frică de Dragnea să se afişeze cu mine"

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni, la Târgu-Jiu, că în anii trecuţi, la deschiderea anului şcolar, lângă el se aflau foarte mulţi social-democraţi gorjeni, însă anul acesta 'au cam dispărut toţi', punctând că acestora 'le e frică de Dragnea' ca să se afişeze alături de el.

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni, la Târgu-Jiu, că în anii trecuţi, la deschiderea anului şcolar, lângă el se aflau foarte mulţi social-democraţi gorjeni, însă anul acesta 'au cam dispărut toţi', punctând că acestora 'le e frică de Dragnea' ca să se afişeze alături de el.

   'A fost foarte drăguţ astăzi la deschiderea anul şcolar, în anii anteriori ştiţi bine că n-aveaţi loc dumneavoastră presa de câţi oameni erau pe lângă mine de la PSD şi acum au cam dispărut toţi aşa, nu ştiu pe unde sunt, mai sunt în oraş, mai există .... Eu nu mă supăr pe asta, pentru că în continuare la Gorj îi am prieteni pe toţi cei de la PSD şi înţeleg că le e frică de Dragnea să se afişeze cu mine. Asta spune destul de mult despre cum a ajuns PSD-ul, că dacă ţi-e frică să te afişezi cu cineva să nu te vadă şeful cel mare înseamnă că lucrurile merg prost. Dar chiar vreau tot binele Gorjului şi al PSD-ului în Gorj. Uite acum e o ocazie, poate o să aibă Gorjul din nou un ministru, pe domnul Weber, să fie ministrul Apărării, îl propun, îl susţin, e din Gorj, îi e credincios domnului Dragnea, deci are toate calităţile necesare ca să fie ministru', a spus Ponta, într-o conferinţă de presă.

   Ponta a participat la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional 'Ecaterina Teodoroiu' din Târgu-Jiu, fără a ţine un discurs, afirmând că a vrut 'să-l protejeze' pe directorul unităţii şcolare.

   'Am vrut să-l protejez pe director, că trăim aşa, ca pe vremea .... PCR-ul era mai înţelegător decât e acum partidul ăsta al domnului Dragnea şi îi făceau vreun rău omului. Omul e director, îi mulţumesc că m-a invitat, am fost cu mare plăcere, nu e prima dată când merg acolo, ştiu că a rămas liceul numărul unu ca rezultate din Gorj', a afirmat deputatul.

Pe acelaşi subiect

   Victor Ponta a menţionat că a discutat cu reprezentanţii profesorilor cu privire la Legea Salarizării, aceştia transmiţându-i că sunt nemulţumiţi.

   'Am discutat cu reprezentanţii profesorilor, apropo de Legea Salarizării, şi toţi sunt nemulţumiţi. Mă gândesc cu reuşeşti să faci să nemulţumeşti pe toată lumea, să mulţumeşti pe toată lumea nu poţi, în politică cel puţin, dar să nemulţumeşti pe toată lumea e o performanţă pe care văd că o realizează oamenii aflaţi acum la guvernare. (...) M-am uitat la rectificare, bani pentru investiţii în educaţie, adică pentru şcoli, pentru licee, nu sunt şi văd că şi profesorii sunt nemulţumiţi şi atunci mă gândesc că au fost vremuri bune, în care erau mulţumiţi, şi acum vin iarăşi vremuri rele, în care toată lumea e nemulţumită şi probabil că lipsa de competenţă e criteriul numărul unu', a precizat Ponta. 

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta, evitat de social-democraţii din Gorj, la deschiderea anului şcolar: "Le e frică de Dragnea să se afişeze cu mine"