Antena Meniu Search
x

Video Victorie pentru Ludovic Orban în fața lui Florin Cîțu, la alegerile interne de la PNL Sector 5

Victorie pentru Ludovic Orban în fața lui Florin Cîțu, după ce la conducerea filialei PNL Sector 5 a fost ales Dan Meran, cu 220 de voturi, în defavoarea lui Cristian Bacanu, un apropiat al premierului, care a obținut 180 de voturi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.07.2021, 21:50

Vezi și

Înfrângerea premierului este cu atât mai importantă cu cât Sectorul 5 este organizatia care i-a oferit mandatul de senator lui Florin Cîțu.

De altfel, Florin Cîțu a lipsit de la alegerile interne pentru conducerea filialei, fiind reprezentat de Alina Gorghiu și Robert Sighiartau. 

Ludovic Orban s-a implicat în procesul de votare

În schimb, prezent a fost președintele PNL, Ludovic Orban, care la insistentele Alinei Gorghiu a cerut staff-ului să mute urna de vot pe scenă pentru transparență.

În final, voturile s-au numărat pe scena unde s-a și votat și s-au ținut discursurile, sub supravegherea lui Ludovic Orban.

Conform calendarului stabilit de Consiliul Naţional al PNL, în perioada 1 iunie -15 iulie se desfăşoară Adunările Generale ale organizaţiilor locale, care aleg conducerile PNL la nivel local.

În perioada 1 iulie-10 august sunt programate conferinţele judeţene de alegeri, la care se aleg conducerile judeţene ale Partidului Naţional Liberal.

Între data de 10 august, termenul prevăzut pentru finalizarea alegerilor la nivel judeţean, şi data de 25 septembrie, când urmează să aibă loc Congresul PNL, este prevăzută o perioadă, conform Statutului PNL, de 45 de zile, pentru campania în perspeciva congresului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Victorie pentru Ludovic Orban în fața lui Florin Cîțu, la alegerile interne de la PNL Sector 5