Antena Meniu Search
x

Viorel Hrebenciuc a fost pus sub urmărire penală!

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor este pus sub urmărire penală şi a fost, timp de câteva zeci de minute, la DNA. Acesta este acuzat de trafic de influenţă

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a fost pus sub urmărire penală şi a fost timp de câteva zeci de minute la DNA. Acesta este acuzat de trafic de influenţă

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat joi, la ieşirea de la DNA, unde a fost fost citat în dosarul privind presupuse intervenţii la CNA în favoarea primarului Gheorghe Ştefan, cu scopul obţinerii licenţei pentru un post TV, că a fost pus sub învinuire şi că se consideră "o victimă colaterală", potrivit Antena3.

Acesta a precizat că procurorii i-au adus la cunoştinţă acuzaţii conforme cu articolul 13 din Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.

Articolul respectiv prevede că "fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani".

Viorel Hrebenciuc a adăugat că îşi va angaja un avocat şi va reveni la DNA, pentru a da declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Viorel Hrebenciuc a fost pus sub urmărire penală!