Antena Meniu Search
x

Premierul Viorica Dăncilă, despre o eventuală cerere de acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis de înaltă trădare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că nu ştie dacă ar semna o cerere de acuzare a preşedintelui de înaltă trădare.

Viorica Dancila, premierul României - Hepta

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că nu ştie dacă ar semna o cerere de acuzare a preşedintelui de înaltă trădare.

Ea a remarcat că anumite lucururi pe care le-a făcut preşedintele nu sunt lucruri bune pentru România, exemplificând cu faptul că atât de mult timp nu m avut doi miniştri pe două domenii importanete, ceea ce nu crede că a fost benefic pentru România, apreciind că un preşedinte trebuie să facă tot ce este bine pentru ţara lui.

"Nu ştiu dacă aş semna această cerere, înalta trădare pentru preşedinte şi spun asta pentru că eu însămi am avut o acuzaţie de înaltă trădare pe o relaţie cu un partener strategic important, relaţia cu Israelul. Și ştiu cât de neplăcut a fost pentru mine în acele momente, cât de neplăcut a fost să pot să le explic partenerilor strategici ce se întâmplă, neavând niciun argument în acest sens. Dar, eu cred că trebuie o analiză făcută, legată de acest aspect, să vedem ceea ce este în interesul României din acţiunile preşedintelui, ceea ce nu este în interesul României şi cred că acest lucru trebuie aplicat fiecăruia în parte, pentru că să-i ceri preşedintelui, trebuie să-i ceri primului ministru, să ceri liderilor politici care fac anumite afirmaţii sau care au europarlamentari care votează împotriva propriei ţări, cred că toate aceste lucruri ar trebui să fie analizate şi la un moment dat stopate într-un anumit fel pentru că toate aceste afirmaţii, toate aceste decizii care duc la prejudiciul de imagine al ţării tale sau prejudicii pentru români, nu trebuiesc trecute cu vederea",  a precizat Dăncilă.

De asemenea, răspunzând unei întrebări, ea a spus că nu îl consideră pe preşedintele Iohannis un adversar politic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Premierul Viorica Dăncilă, despre o eventuală cerere de acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis de înaltă trădare