Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viorica Dăncilă, primele declaraţii după vot: "Nu demisionez. Românii au încredere în acest guvern" (Video)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, imediat după primele rezultate ale votului, că nu intenţionează să demisioneze, iar Opoziţia poate să depună moţiune de cenzură dacă vrea. De asemenea, premierul a precizat că românii au încredere în guvernul condus de ea.

de Cristian Ionescu

la 22.07.2019 , 16:28

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, imediat după primele rezultate ale votului, că nu intenţionează să demisioneze, iar Opoziţia poate să depună moţiune de cenzură dacă vrea.

De asemenea, premierul a precizat că românii au încredere în guvernul condus de ea.

Viorica Dăncilă: "Nu demisionez. Românii au încredere în acest guvern"

Viorica Dăncilă, primele declaraţii după vot: Nu demisionez. Românii au încredere în acest guvern
Vezi și

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după primele rezultate la votul pentru alegerile europarlamentare, că nu demisionează, pentru că românii au încredere în actualul guvern. Ea a îndemnat Opoziţia să depună moţiune de cenzură.

"Românii au încredere în guvern. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Dacă într-adevăr se vrea demiterea Guvernului, se depune moţiune de cenzură. Dacă trece, atunci Guvernul pleacă", a afirmat Viorica Dăncilă.

Rezultate Exit Poll Alegeri Europarlamentare 2019

Primele rezultate ale votului de astăzi, 26 mai 2019, arată că cele mai multe voturi au fost primite de PSD şi PNL, cu 25,8% din sufragii.

Votul s-a încheiat la ora 21.00 în toate secţiile de votare din ţară.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri politice » Viorica Dăncilă, primele declaraţii după vot: "Nu demisionez. Românii au încredere în acest guvern" (Video)