Antena Meniu Search
x

Previziuni astrale, 10 octombrie 2018: Berbecii pică într-o uşoară melancolie

Previziuni astrale, 10 octombrie 2018

Vezi și

Previziuni astrale, 10 octombrie 2018:

Balanțele vor afla azi că mai mulţi colegi de muncă îi cam bârfesc la ceilalţi. Sunt sfătuiţi să nu pună la suflet vorbele răutăcioase şi nici să îşi confrunte inamicii.

Şi scorpionii află astăzi că o persoană din anturajul lor nu le e atât de prieten pe cât credeau. Ar face bine să o elimine din cercul apropiaţilor sau ar putea avea de suferit.

Săgetătorii sunt luaţi prin surprindere de un telefon. O persoană dragă din trecut i-ar putea căuta, iar asta îi va ţine cu zâmbetul pe buze toată ziua.

Mai multă diplomaţie nu strică, dragi capricorni. Pot apărea ceva conflicte, cineva vrea să vă provoace. De aici, ar putea începe un scandal care nu vă va face niciun bine.

Vărsători se pot implica în noi activităţi, simt nevoia de puţină evadare din rutina zilnică. Un curs de yoga sau chiar de dans ar fi a fi cea mai bună idee pentru detaşarea dorită.

Pești par hotărâţi să-şi facă ordine în viaţă. Se vor izola puţin de ceilalţi, tocmai pentru a-şi limpezi gândurile şi a o lua de la zero într-un capitol care îi cam nelinişteşte.

Berbecii pică într-o uşoară melancolie. Le-au cam lipsit relaxarea şi distracţia în ultima vreme, iar asta se simte. Pentru un suflet al petrecerilor, statornicia nu e deloc prielnică.

Taurii sunt sfătuiţi să apeleze la o a doua părere azi, orice ar face. Ar trebui să amâne deciziile importante în viaţa personală ori într-o afacere.

Gemenii sunt romantici din cale-afară astăzi. Fie că e vorba de relaţia cu persoana iubită, ori doar un flirt nevinovat, totul va decurge în favoarea lor.

Energie dis de dimineaţă pentru nativii rac. Deşi ar prefera astăzi cu totul alte activităţi decât munca de la birou, vor reuşi să împartă în jur numai voie bună.

Leii joacă astăzi rol de salvatori în problemele celorlalţi, fie că e vorba de cei de acasă sau de la job. Sunt înţelepţi şi dau dovadă de multă responsabilitate.

Fecioarele ar face bine să nu se arunce în cheltuieli prea mari astăzi. Riscă să se destabilizeze financiar în perioada următoare dacă scot prea mult din portofel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Români de succes » Previziuni astrale, 10 octombrie 2018: Berbecii pică într-o uşoară melancolie