Antena Meniu Search
x

Video A crescut numărul de persoane care vor să se vaccineze anti-Covid după înmulţirea restricţiilor

De teamă că se vor confrunta cu tot mai multe restricţii, mulţi se gândesc din ce în ce mai serios la vaccinarea COVID-19. În judeţul Timiş, unde s-a impus deja certificatul verde, oamenii au început să meargă din nou la centre.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.09.2021, 13:50

Vezi și
  • Peste 1.200 de persoane s-au vaccinat anti-Covid, în Timiş, în cursul zilei de joi.

De la introducerea certificatului verde, în 20 septembrie, numărul dozelor de vaccin care au fost administrate în Timișoara și în Timiș s-a triplat. Dacă în 20 septembrie erau consemnate 351 de imunizări, în 21 septembrie numărul se dublase (759), iar în 23 septembrie a ajuns deja la 1234 de doze. 

Vineri s-au raportat 1.489 de vaccinuri administrate în 24 de ore. Cei care au luat cu asalt centrele de vaccinare sunt în special tineri şi, după cum ne-au declarat, sunt hotărâţi să folosească certificatul verde pentru a merge la terase sau în mall-uri fără să le fie restricţionat accesul. 

Restricţiile și valul de îmbolnăviri i-au făcut pe oameni să-și reconsidere poziţia faţă de vaccinare, iar obţinerea certificatului verde, necesar şi dacă vrei să bei o cafea, i-a trimis spre centrele de imunizare.

Joi, a fost depăşit pragul de 10 milioane de doze de vaccin administrate în România. În ultimele 24 de ore, au fost vaccinate peste 18.400 de persoane, din care peste 15.600 cu prima doză sau cu doza unică de la Johnson & Johnson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » A crescut numărul de persoane care vor să se vaccineze anti-Covid după înmulţirea restricţiilor