Antena Meniu Search
x

Avertismentul unui cunoscut cardiolog român: "Riscăm un scenariu de coșmar. Vaccinarea va crește în perioada următoare din cauza disperării"

Un medic cardiolog susţine că în perioada următoare numărul vaccinărilor va creşte pe fondul creşterii numărului de cazuri. Medicul Vasi Rădulescu susţine că "disperarea" îi va face pe români să îşi schimbe părerea despre eficienţa vaccinurilor.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 11:13

Avertismentul unui cunoscut cardiolog român: "Riscăm un scenariu de coșmar. Vaccinarea va crește în perioada următoare din cauza disperării"
- Shutterstock

Doctorul Rădulescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj în şapte puncte în care atrage atenţia că ne îndreptăm spre un scenariu de coşmar şi dă vina pe autorităţi pentru campania nereuşită de informare. Singurul care a fost lăudat a fost Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare. "Pentru că suntem unde suntem, riscăm un scenariu de coșmar în perioada următoare. Și va fi de coșmar. Îmi pare rău că nu pot fi optimist. Nu am cum. Vaccinarea va crește în perioada următoare. Nu datorită bunei informări și deciziei asumate pentru a face prevenție eficientă, ci din cauza disperării. Vor reveni măsurile de protecție suplimentare, pentru a limita răspândirea cazurilor. Adică fix ce ne ziceau politicienii că nu vor mai face. Dr. Valeriu Gheorghiță are un mare plus de la mine. Și știu că nu doar de la mine. Din păcate e prins în niște jocuri politice și între persoane absolut incompetente. Scuze că sunt direct. Așa e mai bine", e o parte din mesajul postat de Vasi Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicul Vasi Rădulescu este cardiolog şi dincolo de activitatea sa profesională este recunoscut pentru numeroasele cărţi pe care le-a scris prin care încearcă să explice medicina pe înţelesul tuturor, inclusiv al copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sanatate » Avertismentul unui cunoscut cardiolog român: "Riscăm un scenariu de coșmar. Vaccinarea va crește în perioada următoare din cauza disperării"