Antena Meniu Search
x

Colaborează cu Life Dental Spa

Clinica stomatologică Life Dental Spa este în centrul capitalei, fiind un adevărat dental spa în care pacienții au parte de tratamente stomatologice moderne, realizate de către personalul medical profesionist cu ajutorul laserului dentar.

de Redactia Observator

la 22.06.2020, 12:04

Colaborează cu Life Dental Spa - Life Dental Spa

Medicul fondator al clinicii Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, a obținut specializarea în terapia laser în Germania, la universitatea Aachen. Adeptă și a stomatologiei holistice, dr. Cristina Obreja a pregătit întreaga echipă de #LifeDentisti la cel mai înalt nivel de profesionalism! 

Pacienții care au ales clinica stomatologică Life Dental Spa au uitat de durerea și de disconfortul resimțit în cadrul procedurilor de tratament stomatologice realizate anterior. Grație tehnologiei ultramoderne a laserului stomatologic, ședințele la medicul specialist în stomatologiei sunt fără ace, fără freze și fără durere. 

Concepul Life Dental Spa este unic și a dus la creșterea considerabilă a cifrei de afaceri înregistrată în 2019 de către SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, firmă sub care activează brand-ul național stomatologic. Astfel, față de 2018, firma administrată de dr. Cristina Obreja a reușit să-și dubleze profitul, ajungând la suma de aproximativ 1.200.000 de euro!

Marketing-ul specializat și managementul excelent sunt secretele care au dus la creșterea vizibilității brand-ului, alături de profesionalismul echipei medicale și de principiile stomatologiei moderne practicate în cadrul clinicii Life Dental Spa. 

Cu alte cuvinte, Life Dental Spa funcționează pe baza următoarelor principii îndrăgite de pacienți:

  • Stomatologie modernă, realizată cu ajutorul laserului dentar, care asigură lipsa durerii, efect bactericid și tratament minim-invaziv 

  • Ședințe de tratament confortabile, căci laserul dentar nu provoacă nicio durere (intensitatea cu care acționează raza luminoasă este setată în funcție de sensibilitatea fiecărui pacient) și nu produce zgomot sau vibrații greu de suportat

  • Tratamente laser realizate în cadrul tuturor specializărilor stomatologice, acesta putând fi folosit în siguranță chiar și în cazul copiilor 

  • Folosirea materialelor biocompatibile, prietenoase cu organismul și lipsite de compuși toxici și dăunători în timp 

  • Comunicare medic-pacient foarte eficientă, pacientul primind un plan de tratament foarte detaliat înainte de proceduri și sfaturi cu privire la cum să-și mențină sănătatea orală după terminarea tratamentului, cu scopul de a preveni recidiva 

Beneficiile colaborării cu Life Dental Spa 

Cu scopul de a ajunge la mai mulți pacienți, conducerea Life Dental Spa a deschis porțile colaborării, fiind în căutarea antreprenorilor pasionați și dornici de organizarea unei echipe de medici profesioniști, oferind pacienților experiențe de 5 stele în cabinetul stomatologic. 

Franciza Life Dental Spa aduce multiple avantaje pentru investitorii dornici de ascensiune financiară, printre care se numără:

  • Lucru cu un brand național, utilizând protocoale de lucru testate, verificate și aprobate de către dr. Cristina Obreja 

  • Implementare de software-uri personalizate pentru personalul administrativ, inclusiv training pentru utilizarea sa adecvată în ceea ce privește eficientizarea programării pacienților și a înregistrării cheltuielilor și încasărilor, etc. 

  • Marketing specializat – articole SEO, filmări difuzate TV și social media 

Beneficiile financiare ale colaborării constau în profit de minimum 20%, acest lucru însemnând că un singur unit dentar va oferi aproximativ 400.000 de euro pe an, investitorul având parte de un return of investment realizat într-o perioadă de timp de 3 până la 6 luni!

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa și beneficiază de o colaborare profesionistă cu un brand național!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Colaborează cu Life Dental Spa