Antena Meniu Search
x

Antrenorul echipei Arsenal Londra, confirmat cu coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal Londra, a fost confirmat cu coronavirus. Toți jucătorii echipei au fost nevoiți să se autoizoleze.

de Redactia Observator

la 13.03.2020, 01:35

Mikel Arteta la un meci al echipei Arsenal
Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, are coronavirus - Profimedia Images
  • Toți jucătorii sunt în autoizolare.
  • Reuniune de urgență a Premier League.

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal Londra, a fost confirmat cu coronavirus. Toți jucătorii echipei au fost nevoiți să se autoizoleze.

Confirmarea că Mikel Arteta are coronavirus a venit chiar din partea clubului Arsenal, care a dat publicității un comunicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tuturor jucătorilor echipei, dar și celorlalte persoane care au intrat în contact cu Mikel Arteta li s-a cerut să intre la autoizolare.

În urma veștii că antrenorul de la Arsenal are coronavirus, Premier League a convocat pentru vineri o ședință de urgență la nivel de cluburi, privind programul viitoarelor meciuri. Cei de la Arsenal au anunțat că depun eforturi pentru identificarea persoanelor care au fost în contact cu Mikel Arteta.

În vârstă de 37 de ani, antrenorul clubului londoez este spaniol și a jucat pentru Arsenal în perioada 2011 – 2016. Mikel Arteta a devenit anul trecut antrenor al echipei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Antrenorul echipei Arsenal Londra, confirmat cu coronavirus