Antena Meniu Search
x

Cristi Cristea a lansat dieta de slăbit pentru dependenții de ciocolată

ARTICOL PUBLICITAR. Cristi Cristea, cel mai creativ antrenor de fitness din Constanța a lansat un plan alimentar cu totul inedit: Este vorba despre un plan alimentar de 21 de zile, care include, zilnic, un produs similar cu ciocolata, dar nu îngrașă, întrucât are la bază ingrediente naturale, sănătoase.

Textura, gustul și culoarea ciocolatei este reprodusă sub diverse forme, în rețete precum choco-banana, creamy hot Italian chocolate și alte preparate asemănătoare, asigurând totodată deficitul caloric zilnic (se consumă între 1100 și 1400 de calorii pe zi), fără de care procesul de slăbire nu ar putea funcționa.

Sunt propuse 3 mese și o gustare în fiecare zi, planul 21 Days Chocolate Challenge având nu mai puțin de 63 de variante de mese principale. Și pentru ca totul să fie mai ușor pentru persoana care dorește să slăbească urmând acest plan, PDF-ul include și o listă de cumpărături din 3 în 3 zile, facilitând astfel organizarea eficientă a timpului și evitarea neplăcerilor.

După ce a ajutat sute de femei să slăbească, în ultimii 10 ani, la Top Trainer Studio din Constanța – după cum se poate vedea în testimonialele de pe contul său de Instagram – Cristi Cristea, organizatorul primului concurs de mâncat salată din lume, a lansat și alte 4 planuri alimentare pe site-ul personal, și anume:

  • 21 Days Challenge (30+) – Plan alimentar destinat domnișoarelor și doamnelor care au depășit pragul vârstei de 30 de ani, al căror metabolism este încetinit și prin urmare, procesul de slăbire este ceva mai lent.

  • 21 Days Challenge (DETOX) – Dietă orientată spre declanșarea lentă a procesului de detoxifiere a organismului, care are ca scop, pe lângă slăbire, recăpătarea energiei, a puterii de muncă și a poftei de viață.

  • 15 Days Challenge (NO COOKING) – Plan alimentar echilibrat și sănătos, destinat femeilor care vor să slăbească, dar nu prea au timp de gătit.

  • 21 Days Challenge (HIPOTIROIDIE) – Program nutrițional adresat persoanelor diagnosticate cu Hipotiroidie sau cu Tiroidită Hashimoto care își doresc să piardă în greutate, deși afecțiunile care afectează glanda tiroidă îngreunează procesul de slăbire (Cristi Cristea este consilier în echilibrare hormonală).

Fiecare dintre cele 5 programe de slăbit poate fi achiziționat online, în format electronic, iar clientele pot solicita returnarea fondurilor dacă nu sunt mulțumite de rezultate după respectarea planului pe timpul celor 21 de zile – atât este de convins tehnicianul nutriționist de eficiența planurilor alimentare propuse.

Cristi Cristea a lansat dieta de slăbit pentru dependenții de ciocolată (P)

Începând cu luna ianuarie a acestui an, antrenorul personal Cristi Cristea a demarat un program online de slăbire destinat exclusiv domnișoarelor și doamnelor. Pe lângă planul alimentar, pachetul care durează 21 de zile cuprinde 6 antrenamente live cu Cristi Cristea, consultanță nutrițională și grup de suport zilnic pe WhatsApp. Acest program conține antrenamente specifice pentru slăbire și exerciții la fiecare antrenament pentru fesieri și abdomen.

Cristi Cristea deține un studio de antrenament în Constanța, lucrează în proporție de 95% cu femei și se poate lăuda cu peste 10 ani de experiență în fitness și slăbire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Cristi Cristea a lansat dieta de slăbit pentru dependenții de ciocolată