Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cursă caritabilă pentru copiii bolnavi de cancer, în Pădurea Băneasa

1500 de bucureşteni, adulţi şi copii, au alergat în duminică dimineaţă la cel mai mare eveniment de alergare pentru amatori. Startul s-a dat în Pădurea Băneasa şi a avut trei curse.

de Redactia Observator

la 25.03.2019 , 00:43

1500 de bucureşteni, adulţi şi copii, au alergat în duminică dimineaţă la cel mai mare eveniment de alergare pentru amatori. Startul s-a dat în Pădurea Băneasa şi a avut trei curse. Cea mai populară a fost cursa pentru familii. Participanţii au donat banii din preţul biletului pentru copiii bolnavi de cancer.

 Într-o zi perfectă de primăvară, cei 1.500 de alergători au umplut aleile pădurii Băneasa. Cea mai populară a fost de departe proba pentru familii. 100 de copii au alergat pentru prima oară alături de părinţii lor, în cursa caritabilă din nordul Capitalei.

Concurenţii, cei mai mulţi amatori, s-au bucurat de vremea frumoasă şi au uitat de competiţie. Au alergat cu gândul la copiii care suferă de cancer şi au nevoie de sprijinul lor.

Vezi și

După crosul de 11 kilometri prin pădure, a urmat proba de semimaraton. Acolo unde s-au înscris şi sportivi de performanţă.

Astfel de curse se organizează de două ori pe an în Pădurea Băneasa. Primăvara şi toamna, oameni din toată ţara aleargă pentru cauze nobile.

În doar câteva ore, s-au strâns peste 30 de mii de lei. Biletul a costat între 50 şi 120 de lei, iar pentru copii intrarea a fost gratuită.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sănătate » Cursă caritabilă pentru copiii bolnavi de cancer, în Pădurea Băneasa