Meniu
Search
x

Experiment Observator cu Valentin Stan. A patra zi de autoizolare la domiciliu

Izolat, dar calculat la fiecare pas. Vorbim acum despre colegul meu Valentin Stan. Experimentul Observator prin care vă arătăm cum arată viaţa în autoizolare a ajuns în cea de-a patra zi. Menţionăm încă o dată că reporterul nostru este sănătos şi nu este suspect de coronavirus.

De Redactia Observator la 01.03.2020, 00:27
Vezi și
  • Valentin Stan a cerut sfatul unui nutriționist.
  • Reporterul nostru poate fi urmărit live.

Izolat, dar calculat la fiecare pas. Vorbim acum despre colegul meu Valentin Stan. Experimentul Observator prin care vă arătăm cum arată viaţa în autoizolare a ajuns în cea de-a patra zi. Menţionăm încă o dată că reporterul nostru este sănătos şi nu este suspect de coronavirus. Îl puteţi puteţi urmări 24 de ore din 24 pe observator.tv sau pe canalul nostru de Youtube.

Atunci când eşti izolat la domiciliu, să fii atent la ce şi cât mânânci devine o misiune esenţială. Aşa că Vali a cerut, astăzi, sfatul unui nutriţionist.

Simona Carniciu, medic nutritionist: Să te rezumi la portile din fata. Daca te duci tot timpul la frigider si mai iei cate ceva nu o sa mai ai controlul alimentelor.

Există câteva ingrediente cu care nu veţi da greş.

Simona Carniciu, medic nutritionist: Tonul este foarte bun, legumele congelate sunt foarte bune. Daca vorbim din punct de vedere nutritional, cea mai buna varianta a oului este fiert tare.

Zis şi făcut. Acum, reporterul Observator, care dă testul izolării la domiciliu, mai are de trecut un hop.

Valentin Stan, reporter Observator: A venit momentul adevarului. Trebuie sa gatesc. Fac foarte rar acest lucru, insa in carantina trebuie sa te descurci.

În zile de izolare, corpul începe să resimtă şi lipsa de mişcare. Vali a primit indicaţii online tot de la un specialist.

Tocmai pentru că tema izolării la domiciliu ridică semne de întrebare multor români, duminică, Vali va afla de la cameramanul Observator, care s-a întors recent din Italia, ce sfaturi a primit de la Direcţia de Sănătate Pulblică. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Experiment Observator cu Valentin Stan. A patra zi de autoizolare la domiciliu