Antena Meniu Search
x

Video ''Mă doare în capul pieptului ca şi cum ceva s-a rupt.'' Modelul Alina Puşcău, în lacrimi după ce s-a infectat cu varianta Delta

Dramele din al patrulea val au nume şi chip. Modelul Alina Puşcău e în lacrimi din cauza COVID. Vedeta a ajuns la spital la nouă zile după ce s-a infectat cu varianta Delta, pentru că nu mai putea să respire. Alina Puşcău a povestit pentru Observator cum a trecut pe lângă moarte. Mărturiseşte că nu s-a vaccinat pentru că a crezut în teoriile conspiraţiei. Acum e convinsă că virusul există.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 19:22

Vezi și

Alina Puşcău, model: Mi-a afectat plămânii, amândoi plămânii, virusul, şi-mi este foarte greu să respir. Când respir, mă doare aici în capul pieptului ca şi cum ceva s-a rupt. Este foarte, foarte greu virusul ăsta. Eu n-am fost niciodată aşa bolnavă.

Alina Puşcău a luat virusul de la o prietenă care a venit s-o viziteze acasă, fără să ştie că este infectată.

Alina Puşcău, model: Simptomele sunt dureri în gât, aşa, înţepătoare, după care simţi că ţi se duce aşa, în jos, şi începe să-ţi ardă plămânii, după aceea, îţi arde stomacul. Simţi aşa că cineva ţi-a tăiat stomacul pe din două, începi să ai frisoane, începi să vomiţi, te doare capul, dar îngrozitor.

Timp de nouă zile a stat acasă şi s-a tratat cu antibiotic.

Pe acelaşi subiect

Alina Puşcău, model: Sunt o persoană foarte ambiţioasă şi zic: Nu, eu o să trec peste asta. E doar o răceală, e doar.. Şi tot mă ambiţionam negativ că o să trec. De-abia mă târam, mă ţineam de masă, mă ţineam de pat.

Decizia care i-a salvat viaţa modelului: Să sune la ambulanţă

Modelul a sunat într-un final la ambulanţă. Decizia i-a salvat viaţa.

Alina Puşcău, model: La salvare, stai ore întregi şi aşteptţi pentru că e foarte multă lume. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă.

Reporter: Asta crezi?

Alina Puşcău, model: Asta mi-a şi zis.

După experienţa traumatizantă, Alina Puşcău are un mesaj.

Alina Puşcău, model: Mesajul meu este să vă apăraţi de acest virus pentru că există. Regret că nu m-am vaccinat. Vreau să fac vaccinul neaparat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » ''Mă doare în capul pieptului ca şi cum ceva s-a rupt.'' Modelul Alina Puşcău, în lacrimi după ce s-a infectat cu varianta Delta