Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Măcelăria-restaurant, ideea irlandeză aplicată cu succes de un orădean

Plecările afară i-au inspirat pe români. Au împrumutat stilul străinilor de a găti şi au descoperit în bucătăriile lumii arome noi, pe care le-au adus acasă.

de Redactia Observator

la 25.01.2019 , 23:46

Plecările afară i-au inspirat pe români. Au împrumutat stilul străinilor de a găti şi au descoperit în bucătăriile lumii arome noi, pe care le-au adus acasă. Un concept irlandez, adus de un orădean care a lucrat mai bine de 10 ani acolo, se bucură de succes printre clienţi. În măcelăria-restaurant, clienţii îşi aleg din vitrină ce carne vor, iar un bucătar o găteşte în faţa lor.

Carnea de vită este adusă din Irlanda şi este preferata clienţilor. Are un secret care o face fragedă şi aromată. Este ţinută între 30 şi 60 de zile la maturat, apoi este gătită în cuptorul pe cărbune, condimentată cu sare, piper şi ulei de măsline. Temperatura e verificată... la sânge.

Clienţii pot lua acasă carnea, unde o gătesc singuri, la recomandarea bucătarului. Acest concept de măcelărie-restaurant se bucură de succes în Irlanda. 

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul spune că nu face faţă solicitărilor şi se gândeşte chiar să-şi extindă afacerea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Sănătate » Măcelăria-restaurant, ideea irlandeză aplicată cu succes de un orădean