Antena Meniu Search
x

Măcelăria-restaurant, ideea irlandeză aplicată cu succes de un orădean

Plecările afară i-au inspirat pe români. Au împrumutat stilul străinilor de a găti şi au descoperit în bucătăriile lumii arome noi, pe care le-au adus acasă.

de Redactia Observator

la 25.01.2019, 23:46

Vezi și

Plecările afară i-au inspirat pe români. Au împrumutat stilul străinilor de a găti şi au descoperit în bucătăriile lumii arome noi, pe care le-au adus acasă. Un concept irlandez, adus de un orădean care a lucrat mai bine de 10 ani acolo, se bucură de succes printre clienţi. În măcelăria-restaurant, clienţii îşi aleg din vitrină ce carne vor, iar un bucătar o găteşte în faţa lor.

Carnea de vită este adusă din Irlanda şi este preferata clienţilor. Are un secret care o face fragedă şi aromată. Este ţinută între 30 şi 60 de zile la maturat, apoi este gătită în cuptorul pe cărbune, condimentată cu sare, piper şi ulei de măsline. Temperatura e verificată... la sânge.

Clienţii pot lua acasă carnea, unde o gătesc singuri, la recomandarea bucătarului. Acest concept de măcelărie-restaurant se bucură de succes în Irlanda. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul spune că nu face faţă solicitărilor şi se gândeşte chiar să-şi extindă afacerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sanatate » Măcelăria-restaurant, ideea irlandeză aplicată cu succes de un orădean