Antena Meniu Search
x

Medic din Bucureşti, avertisment pentru nevaccinaţi: "Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital"

Alina Prodan, medic la Spitalul Floreasca, a ţinut să transmitî un mesaj pentru persoanele care refuză să se vaccineze şi care mai târziu ajung la spital şi regretă că nu au făcut-o.

de Monica Palade

la 27.11.2021, 08:44

Medic din Bucureşti, avertisment pentru nevaccinişti: "Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital" - Facebook/RO Vaccinare

Medicul spune că pe acești oameni sunt atât de vehemenţi încât nu îi conving nici cifrele, nici statisticile, nimic și nu e vina lor.

Mesajul medicului Alina Prodan a fost postat pe pagina de Facebook Ro-Vaccinare. 

Regretele vin prea târziu! Nu există orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă! De curiozitate, îmi întreb pacienții nevaccinați de ce nu s-au vaccinat! Răspunsurile sunt de la nu vreau, nu am avut timp, nu știu, mi-e frică (de cine sau ce, nu se știe), până la așa vreau eu sau vor ăștia să ne omoare!

Nimic nu îi poate convinge

De convins nu-i conving nici cifrele, nici statisticile, nimic și nu e vina lor, ci a noastră, că nu am reușit să realizăm o educație sanitară sănătoasa, iar în momente ca acestea lipsa ei produce dezastre!

Din păcate, aici nu funcționează treaba cu mai bine mai tarziu decât niciodată, ci aia cu regretele vin prea târziu. Și tot din păcate, cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu. În fond, toți trebuie să ne asumăm alegerile făcute!”, spune dr. Alina Prodan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Medic din Bucureşti, avertisment pentru nevaccinaţi: "Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital"