Antena Meniu Search
x

Un medic din Dolj, confirmat cu coronavirus, a murit

Un medic din Dolj confirmat cu coronavirus a murit. Zilele trecute, colegii săi lansau un apel pe Facebook la donare de plasmă, pentru a o salva.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 06.09.2020, 22:23

Medicul Cristiana Pîrşoi într-o fotografie pe social media
Medicul Cristiana Pîrşoi, care avea Covid-19, a decedat după ce a fost spitalizată la terapie intensivă - Facebook/Cristiana Pirsoi
  • E al 12-lea deces al unui medic român bolnav de Covid.
  • De asemenea, e primul caz al unui medic infectat care moare în Dolj.

Anunţul decesului doctoriţei Cristiana Pîrşoi a fost făcut pe Facebook, duminică seară, de Livia Davidescu, medic primar din Craiova.

„Dr. Cristiana Pirsoi. Primul medic din Dolj care a plecat la îngeri. A pierdut lupta cu Covid-19. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris Livia Davidescu.

Cu o zi înaintea tragicului anunţ, chiar medicul Davidescu posta un anunţ în care făcea apel la donare de plasmă, pentru a o salva pe doctoriţa din Dolj infectată cu coronavirus.

Fiica doctoriţei, de asemenea, lansase un apel similar pe Facebook.

"Va rog din suflet, daca ati avut sau cunoastesti pe cineva care a fost depistat pozitiv covid si vindecat cu cel putin 14 zile in urma (fapt justificat prin rezultat negativ al testului PCR si bilet de externare) cu grupa de sange A2 sau 01, va rog mergeti sa donati la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova", transmitea într-o postare pe Facebook.

Este cel de-al 12-lea deces al unui medic confirmat cu coronavirus în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Un medic din Dolj, confirmat cu coronavirus, a murit