Antena Meniu Search
x

Medic impresionat de imaginea unui cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen, în UPU: ”Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU să-l vedeți!”

Medicul Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, povestește într-o postare pe Facebook că imaginea care i-a rămas în minte în acest val 4 de Covid este aceea a unui cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen și le transmite românilor că încă nu e târziu să se vaccineze.

De Ana Maria Ghiarasim la 05.10.2021, 20:13
Medic impresionat de imaginea unui cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen, în UPU: ”Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU să-l vedeți!”
Medic impresionat de imaginea unui cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen, în UPU: ”Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU să-l vedeți!” - Facebook/Amin Zahra

Medicul le-a transmis celor încă nevaccinați și netestați că dacă vor să vadă iadul, trebuie să meargă în UPU.

„Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți! După garda de ieri (luni - n.r.), am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând… Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărțea aceeași mască de oxigen”, spune dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Medicul afirmă că în UPU totul este blocat și în jur se văd doar măști și butelii de oxigen.

Vaccinarea și testarea la timp, uneltele pentru cei care țin la sănătatea lor

Dacă prin tot haosul acela reușești să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poți să citești în ochii lui este, pe lângă oboseală tot mai accentuată, neputința!!! Încă nu este târziu să ne dați și voi o mână de ajutor!!!”, spune medicul.

Aceasta le spune celor care încă nu sunt testați sau vaccinați, care țin la sănătatea lor și vor să scape din acest iad, că au două variante: „Îți faci un test rapid sau PCR și te asiguri că nu ai simptome, că ești negativ. Îți faci și o programare la un centru de vaccinare și încerci să intri în contact cu cât mai puține persoane, până îți faci vaccinul, chiar și după! România, trezește-te!”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Medic impresionat de imaginea unui cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen, în UPU: ”Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU să-l vedeți!”