Antena Meniu Search
x

Medicul Emilian Imbri, mesaj teribil pentru români înainte de Sărbători: "Gândiți-vă că vine frigul și pământul este înghețat și tare"

Medicul Emilian Imbri, fost manager la Victor Babeș, a transmis un mesaj teribil, înaintea sărbătorilor de iarnă. După ce, în urmă cu o lună, a declarat că în decembrie vor fi multe familii de români care îi vor plânge pe cei dragi, acum, specialistul a avertizat că "vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.11.2021, 18:17

Medicul Emilian Imbri, mesaj teribil pentru români înainte de Sărbători: "Gândiți-vă că vine frigul și pământul este înghețat și tare" - Arhiva / captura video facebook.com/tvromania9

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate, în care se discuta despre faptul că românii se vaccinează în număr tot mai mic.

"Românii nu se mai vaccinează pentru că noi suntem un popor care ne obișnuim foarte repede cu greul, cu vitregiile, cu lipsa și neajunsurile. 300 sau 500 de morți pe zi este deja o obișnuință. Mergem pe ideea că asta este soarta noastră. Vaccinul este singurul lucru care te poate scăpa de Terapia Intensivă", a declarat Emilian Imbri la B1 TV.

Apoi, în context, specialistul a ținut să le transmită românilor un mesaj, înainte de Sărbători.

"În urmă cu o lună, am spus un lucru, apoi mi-a părut rău că l-am spus. Am spus că vor fi în decembrie familii multe care îi vor plânge pe cei care au plecat de lângă ei. Gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare", a conchis fost manager de la Victor Babeș.

Pe acelaşi subiect

Bilanț Covid: 4.128 cazuri noi și 343 decese în 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.128 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 75 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 919 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

De asemena, au fost raportate 397 de decese (175 bărbați și 222 femei), din care 54 anterioare intervalului de referință. 

De duminică până luni, 90.842 de persoane au fost vaccinate anti-Covid. Dintre acestea, 21.258 s-au prezentat pentru a primi prima doză de ser sau doza unică de ser de la Johnson & Johnson. Alte 24.589 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia / doza de rapel. În acelaşi inteval, au fost raportate 17 reacţii adverse: 7 la vaccinul Pfizer şi câte cinci la serurile Moderna şi Johnson & Johnson. Alte 207 reacţii adverse sunt în curs de investigare şi nu au fost raportate cazuri severe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » Medicul Emilian Imbri, mesaj teribil pentru români înainte de Sărbători: "Gândiți-vă că vine frigul și pământul este înghețat și tare"