Antena Meniu Search
x

Mesaj dramatic transmis de un medic din Galaţi: "O să ne iasă pe nas vara asta. Cine crapă, crapă"

Un medic din Galaţi trage un puternic semnal de alarmă privind valul 4 al pandemiei. Medicul Paul Ichim, de la Spitalul Judeţean "Sf.Apostol Andrei" din Galaţi, este de părere că rata scăzută a vaccinări, precum şi faptul că românii au uitat de orice fel de reguli pe durata verii va duce la o "explozie" de cazuri în perioada următoare.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 16:56

Mesaj dramatic transmis de un medic din Galaţi: "O să ne iasă pe nas vara asta. Cine crapă, crapă"
- Profimedia

Paul Ichim atrage atenţia, printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook, că eventuale restricţii vor perturba din nou activitatea din spitale şi şcoli. Ichim, chirurg de profesie, mai spune că totul ar fi stat diferit dacă românii s-ar fi vaccinat într-o proporţie mai mare.

"La cum creşte numărul de cazuri Covid, mai ales cele de ATI, o să ne iasă pe nas vara asta. Parca văd că iar o luăm de la capăt cu restricţiile din septembrie. Iar o să rămână pe afară pacienţii cu alte patologii, cel puţin cei oncologici vor plăti un mare tribut. Dacă iar ajungem la învăţământul on line, nu ştiu ce se alege de educaţia generaţiilor acestea. Şi când te gândeşti că totul depindea de opţiunea de vaccinare, de apetenţa publică spre scenarii dubioase. Încă un an ca cel prin care am trecut şi o să ne dereglăm rău cel puţin psihic. Parcă văd că până la urmă opinia va fi de tip spartan, cine crapă, crapă, cine scapă şi-a ştiut interesul. Până la urmă, om trai, câţi om trăi şi o să vedem ce se alege", a fost mesajul postat de Paul Ichim pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit raportărilor, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 699 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid 19, iar 11 persoane au decedat. La ATI sunt internaţi în acest moment 280 de pacienţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Mesaj dramatic transmis de un medic din Galaţi: "O să ne iasă pe nas vara asta. Cine crapă, crapă"