Antena Meniu Search
x

Mituri despre remodelarea corporala

Remodelarea corporală – deși pentru unii pare un moft, pentru alții este o necesitate, care poate fi o variantă rapidă de a-și remodela siuleta și de a elimina și câțiva centimetri în plus.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 16:07

Remodelarea corporală – deși pentru unii pare un moft, pentru alții este o necesitate, care poate fi o variantă rapidă de a-și remodela siuleta și de a elimina și câțiva centimetri în plus. Remodelatrea corporală include toate tehnicile și procedurile prin care se obține modificarea uneia sau mai multor zone ale corpului, prin eliminarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea mușchilor și întinderea pielii.

În sens larg, remodelarea corporală poate înseamnă inclusiv efortul de transformare a siluetei prin sport, dietă și suplimente nutritive ori ceaiuri cu efect de îmbunătățire a tranzitului intestinal. În sens restrâns însă, tehnicile de remodelare cele mai uzuale cuprind procedurile de electrostimulare, radiofrecvență masaj și împachetări cu substanțe active anticelulitice și cu efect de elasticizare a pielii.

În jurul remodelării corporale, tot mai prezența pe piață din România, s-au născut foarte multe mituri.

Sportul este de ajuns pentru a-mi remodela silueta

Mișcarea, efortul fizic este extrem de important în lupta cu kilogramele și cu celulita de asemenea, însă nu este de ajuns. Vei slabi mai întâi în acele zone unde țesutul adipos este mai subțire, respectiv în zona coapselor, brațelor cel mai adesea. Însă mai greu sau mult mai târziu vei slabi în zone de interes, cum ar fi abdomenul, fesele sau flancurile.

Pentru a slabi proporțional, procedurile de remodelare corporală pot fi de mare ajutor în combinație cu activitatea fizică, pentru că pot disloca grăsimea localizată din zonele tratate, ajutând corpul să o elimine mult mai rapid.

Pot slabi fără efort doar apelând la proceduri de remodelare corporală?

Din păcate, tratamentele de remodelare corporală nu pot face minuni, iar dacă pacientul nu respectă o dietă sănătoasă și un stil de viață activ, procedurile de remodelare pot fi în zadar.

Răspunsul poate fi totuși afirmativ, pentru că prin aplicarea corectă a câtorva tehnici combinate de remodelare corporală se poate slabi cu până la 50% mai mult și mai repede decât doar prin dietă și sport. Remodelarea corporală chiar funcționează, dacă procedurile de remodelare sunt efectuate de persoane autorizate, într-o anumită ordine și dacă pacientul renunta la consumul în exces al zahărului, prajelilor și băuturilor carbogazoase.

Remodelarea corporală nu funcționează

Dacă remodelarea face parte dintr-un program complex de slăbire, este imposibilă lipsa rezultatelor.

Motivul pentru care procesul de sculptare la unele femei se oprește și nu mai da rezultate este fie o alimentație necorespunzătoare, fie sedentarismul.

Există tratamente care să trateze și celulita și grăsimea localizată?

Tehnologia a avansat și există în prezent proceduri care pot oferi un protocol complet de remodelare a siluetei. Un astfel de tratament este Body Farm by Eximia

Body Farm by Eximia este un tratament de ultimă generație pentru remodelare corporală completă, care înlocuiește cu succes intervențiile chirurgicale.

Cu ajutorul a 5 tehnologii ultra-performanțe, care acționează simultan asupra zonelor tratate, Body Farm by Eximia este unul dintre cele mai eficiente tratamente împotriva celulitei și cu efect de slăbire în centimetri încă de la prima ședința.

Laserul lipolitic modifică în volum celulă de grăsime și are o acțiune sporită ce oferă un efect mult mai rapid în ceea ce privește pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme. Radiofrecvență stimulează producția de colagen. Masajul cu vacuum facilitează eliminarea toxinelor. Multiporatia deschide canalele moleculare permițând agenților activi să pătrundă la nivelul celulei de grăsime.

În plus, aparatul conține și un manipul cu disc de diamant pentru microdermabraziune, ce elimina celulele moarte de la suprafață tegumentului și îmbunătățește aspectul vergeturilor sau al petelor pigmentare.

La DermaCare, Body Farm by Eximia este unul dintre tratamentele cele mai cerute de către cliente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » Mituri despre remodelarea corporala